• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

23.03.2024

23:11

Bizarno! Jelena Dokić doživela nešto što se dogodi jednom u 100 godina! (FOTO)

EPA Images

Tenis

Bizarno! Jelena Dokić doživela nešto što se dogodi jednom u 100 godina! (FOTO)

Podeli vest

Jelena Dokić, nekada četvrta teniserka sveta doživela je bizaran incident na kvalifikacijama za VN Australije.

Dokićeva je bila u publici, gledala zvezde Formule 1, a onda u jednom trenutku, bolid Španca Fernanda Alonsa je skrenuo sa staze i podigao veliki oblak šljunka i kamenčića.

Bivšoj teniserki je jedan komadić završio u oku, pa je morala da zatraži hitnu pomoć u obližnjem boksu Mercedesa.

- Kada odete na Formulu 1 za vikend, a auto završi van staze baš ispred vas i komadić uleti baš u tvoje oko. Fernando Alonso je izleteo sa  staze i komadići kamenja koje su podigli zadnji točkovi vozila su dospeli do mog oka. Morala sam na tretman, ali sve je u redu. Samo malo krvarenja i ogrebotina. Preživeću. Brza i sjajna intervencija lekara u boksu Mercedesa. Hvala vam što ste se pobrinuli za mene. Dobro sam. Spremna sam da gledam još od Formule 1. I da, mogu da potvrdim da je šminka nekim čudom ostala netaknuta. Zadivljujuće - poručila je Jelena u objavi na Instagramu.

Foto: printscreen instagram Jelena Dokić

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija