• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

16.04.2024

20:26

Kecmanoviću "rat"! Izbacio Belgijanca i plasirao se u osminu finala!

profimedia

Tenis

Kecmanoviću "rat"! Izbacio Belgijanca i plasirao se u osminu finala!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se drugo kolo turnira u Bukureštu, pošto je nakon velike borbe savladao Davida Gofana sa 2:1 (6:4, 3:6, 6:3).

Nije bilo lako Kecmanoviću protiv nekadašnjeg sedmog tenisera sveta, ali je uspeo da ga slomi u trećem setu i tako dođe do trijumfa posle dva sata i pet minuta igre.

Dugo su trajali gemovi na samom startu meča, a Srbin je vrlo rano napravio brejk i poveo sa 3:1. Nedugo zatim, Gofan je uspeo da izjednači rezultat na 3:3, ali ne i da sasvim preuzme inicijativu, te je Miša još jednom oduzeo servis rivalu za prvi set.

Foto: profimedia

Miomir Kecmanović

Situacija se promenila u drugom setu, brže se igralo, a naš teniser nije bio baš najsigurniji. Sitne greške su ga koštale ishoda, koji je ovoga puta bio na strani protivnika (3:6).

U odlučujućem setu je Kecmanović diktirao ritam. Do prednosti je došao već u četvrtom gemu, a onda priveo meč kraju.

 

Naredni meč naš teniser igraće u četvrtak ujutru od 11 časova po našem vremenu, protiv osmog nosioca Pedra Martineza.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija