• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

23.04.2024

16:25

Bravo, Olga! Srpkinja se plasirala u glavni žreb mastersa u Madridu!

Tanjug/AP

Tenis

Bravo, Olga! Srpkinja se plasirala u glavni žreb mastersa u Madridu!

Podeli vest

Srpska teniserka Olga Danilović (23) plasirala se u glavni žreb mastersa u Madridu, pošto je u finalu kvalifikacija savladala Nemicu Jule Nimajer rezultatom 2:0 (6:4, 6:4).

Neizvestan meč trajao je nešto više od sat i po vremena, pa se ne može reći da je Olga bez imalo muke stigla do glavnog cilja.

Tokom prvog seta prednjačila je srpska teniserka koja je napravila tri brejka, dok je Nemica napravila jedan manje. Danilovićeva je puna samopouzdanja povela sa 1:0 u setovima, ali tek su usledili izazovi za najbolju srpsku teniserku. 

Foto: profimedia

Olga Danilović

Očigledno je bilo da Jule nije želela da istakne belu zastavicu bez borbe u drugom setu, pa je prva stigla do brejka i povela 3:1. Olga je uspela prvo da vrati brejk, a zatim da napravi i novi, nakon čega je postavila konačan rezultat i stigla do plasmana u glavni žreb.

Danilovićeva je tako nastavila odličan niz, pošto je juče u prvom kolu savladala Kolumbijku Kamilu Osorio 6:3, 7:5.

Naša teniserka će tokom dana saznati protiv koga će igrati u prvom kolu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija