• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

12.05.2024

07:11

Na današnji dan: Novak je po treći put pokorio Madrid! (VIDEO)

AP/Photo

Tenis

Na današnji dan: Novak je po treći put pokorio Madrid! (VIDEO)

Podeli vest

Na današnji dan 12. maja 2019, Novak Đoković je osvojio turnir u Madridu savladavši u finalu Stefanosa Cicipasa 2:0 (6:3, 6:4).

Srpskom asu je to bio treći put da je krunisan u prestonici Španije, pošto je isti turnir prethodno osvajao 2011. i 2016.

Cicipas je mnogim navijačima pokvario planove i želju da u finalu gledaju Nadala i Đokovića, pošto je porazio domaćeg tenisera u polufinalu.

Foto: AP/Photo

Novak u Madridu 2019.

Mislili su mnogi da će Nole do trofeja stići mnogo teže, ali ih je najbolji igrač svih vremena razuverio od samog starta. Svaki udarac je bio precizan i činilo se da nema udarca ili razmene u kojoj Đoković nije imao rešenje.

Ekspresno je stvorena prednost od 3:0 i to je potpuno urušilo samopouzdanje Grka.

Ruku na srce, bilo je evidentno i da je Cicipas poprilično izmoren. Njega je u četvrtfinalu poprilično namučio Aleksandar Zverev, nakon čega mu ništa lakše nije bilo sa Nadalom u polufinalu.

Foto: AP/Photo

Cicipas sa utešnom nagradom Madrida

Što se Đokovića tiče, on je na krilima ubedljivog trijumfa i osvajanja Madrida pun samopouzdanja krenuo na Rolan Garos, ali je učešće prekinuo porazom od Dominika Tima u polufinalu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija