• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

19.05.2024

06:02

Nole se javio usred noći! Ovo baš retko radi (FOTO)

tanjug/ap

Tenis

Nole se javio usred noći! Ovo baš retko radi (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković retko na društvenim mrežama komentariše žreb i rivale pred sam meč, ali je to uradio pred početak takmičenja na turniru u Ženevi.

Prvi teniser sveta je slobodan u prvom kolu, ali već u drugom bismo molgi da gledamo teniski klasik. Nešeg tenisera čeka bolji iz duela Janik Hanfman - Endi Marej, koji je jedan od njegovih najvećih rivala iz prošlosti.

Nole je na Instagram storiju usred noći podelio upravo ovu informaciju. Postavio je fotografiju da ga na startu takmičenja čeka pobednik pomenutog meča.
 

Foto: Instagram/Novak Đoković

 

 

Jasno je i da se Đoković uželeo mečeva sa velikim prijateljem. Do sada su odigrali 35 mečeva, a naš teniser ubedljivo vodi u međusobnim okdšajima - 25:11. Trebalo je da se sastanu pre dve godine na mastersu u Madridu, ali je Marej odustao zbog bolesti. Pre toga su igrali davne 2017. godine u Dohi kada je Nole slavio u finalu 6:3, 5:7, 6:4. 

Što se tiče žreba, kasnije na turniru bi Đoković prema projektovanom žrebu eventualno mogao u četvrtfinalu da ide na Talona Grikspora ili Denisa Šapovalova, potom u polufinalu Tejlor Fric ili Džejk Drejper, a u finalu - Kasper Rud ili Ben Šelton. Podsećamo, Nole je odlučio da igra u Ženevi pred Rolan Garas posle rane eliminacije na mastersu u Rimu. Odigrao je samo šest mečeva na šljaci ove sezone, pa je jasno da mu nedostaju dueli na zamlji pred Otvoreno prvenstvo Francuske, na kom brani trofej osvojen prošle sezone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija