• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

30.05.2024

11:15

Kraj! Kecmanović predao meč Danilu Medvedevu

EPAIMAGES

Tenis

Kraj! Kecmanović predao meč Danilu Medvedevu

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović predao je meč drugog kola Rolan Garosa Danilu Medvedevu pri rezultatu 6:1, 5:0 za Rusa.

MIOMIR KECMANOVIĆ - DANIL MEDVEDEV 1:6, 0:5

 

TOK MEČA

Drugi set

0:5 - Kraj! Rus je  napravio novi brejk, a  Miomir je nakon toga predao meč Danilu Medvedevu!

0:4 - Rus je na svoj servis rutinski potvrdio brejk, samo je poen osvojio Miša. 

Miomir ima problem, zatražio je pomoć lekara, koji mu je dao lek.

 

 

0:3 - Greši Miša, vidi se da je naš teniser nervizan i ljut jer nema rešenje za raspoloženog protivnika. Poveo je na svoj servis 40:30, ali onda pogrešio, poslao jadnu loptu u mrežu i poklonio Danilu brejk loptu. Spasio je prvu, ali je Medvedev došao do nove prilike za brejk koju koristi za drugi brejk u setu.

0:2 - Gem Rusa bez izgubljenog poena, duplirao je prednost.

0:1 - Danil je nastavio gde je stao u prvom setu, odmah prvi brejk! Miomir gubi prvi servis gem u drugom setu. Posle 0:40 je uspeo da osvoji dva poena. Srpski teniser da spasio prvu, pa drugu brejk loptu, ali  treću nije mogao.  Rus mu nije dozvolio da se vrati u gem, iskoristio je poklon i napravio brejk.

 

Foto: EPA

Danil Medvedev bez milosti

Prvi set

1:6 - Ubedljivo dobija prvi set Medvedev, moraće Miša mnogo bolje u nastavku, inače će ovaj meč biti eskspresno okončan.

1:5 - Novi brejk Rusa! Sve stiže Medvedev na ovom meču, Miomir trenutno nema rešenje za raspoloženog Rusa. Pošteno ga je šetao Kecmanović po terenu u ovom gemu, ali nije sprečio novi brejk

1:4 - Ekspresan gem Danila, samo je jedan poen na njegov servis uspeo da osvoji naš teniser. Medvedev ima lepu prednost posle samo 16 minuta igre.

1:3 - Šteta - brejk Medvedeva! Odolevao je Miša Rusu na startu meča, pripretio u trećem gemu, ali je Medvedev već u narednom našem teniseru uzeo servis gem, mada je Rus imao i mnogo sreće.

1:2 - Dobro je Miša počeo, poveo 30:0 na servis Rusa, ali je odmah Danil ubacio u šestu brzinu, preokrenuo i dobio gem.

1:1 - Osvojio je Kecmanović prvi poen na meču, ali je u nastavku  Rus odigrao u svom stilu i osvojio prvi gem na svoj servic. Ali, odmah je naš as uzvratio i došao do svog prvog gema na meču za prvo izjednačenje.

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

11.10 - Srpski teniser sa 3:1 savladao Tijaga Monteira na startu takmičenja u Parizu.

11.05 - Srpski teniser posle tri međusobna meča i dalje nema pobedu protiv Danila Medvedeva. Ovo je prvi susret Kecmanovića i Medvedeva posle Adelajda 2023. godine, kada je Rus bio bolji posle dva seta, a drugi na Rolan Garosu. Medvedev je 2020 u četvrtom kolu savladao Kecmanovića sa 3:0 u setovima.

11.00 - Kecmanović je u prvom kolu bio bolji od Brazilca Tijaga Monteira posle četiri seta, dok je Danil Medvedev takođe posle četiri seta pobedio Nemca Dominika Kepfera.

11.00 - Pratite na Informer.rs dešavanja sa meča između Miomira Kecmanovića i Danila Medvedeva u drugom kolu Rolan Garosa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija