• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

31.05.2024

10:30

KRAJ: Olga dobila meč za infarkt i plasirala se u osminu finala Rolan Garosa!

EPA Images

Tenis

KRAJ: Olga dobila meč za infarkt i plasirala se u osminu finala Rolan Garosa!

Podeli vest

Uživo pratite meč trećeg kola Rolan Garosa između Olge Danilović i Done Vekić.

 

OLGA DANILOVIĆ - DONA VEKIĆ 2:1 (0:6, 7:5, 7:6)

 

 

UŽIVO

TREĆI SET

Taj-brejk

7:6 - KRAJ! Olga Danilović je u osmini finala Rolan Garosa! 

6:6 (7:8) - Nikako srpska teniserka ne uspeva da dođe do kompletnog preokreta... Nastavlja se nestvarna teniska predstava u trećem kolu Rolan Garosa. 

6:6 (5:6) - Uspeva Olga Danilović da vrati dva mini brejka Done Vekić. Sada će ona imati dva servisa... 

6:6 (2:6) - Dona Vekić ima četiri poena prednosti u taj-brejku. 

6:6 (2:4) - Uspeva Olga da vrati mini brejk, ali odmah Dona pravi nova dva... Hrvatska teniserka će sada imati servis. 

6:6 (0:2) - Nije dobro počeo taj-brejk, Dona Vekić uspeva da napravi mini brejk odmah na startu. 

6:6 - Totalno ludilo! Uspeva Olga ponovo da vrati brejk, pitanje pobednice pašće u taj-brejku trećeg seta! 

5:6 - Neverovatno... Danilovićeva ponovo gubi svoj servis, a hrvatska teniserka će imati priliku da posao privede kraju. 

5:5 - NEMA PREDAJE! Olga Danilović uzvraća istom merom Doni Vekić i vraća brejk! Ponovo smo na početku... 

4:5 - Šteta! Dona Vekić ponovo dolazi do brejka i sada će servirati za plasman u osminu finala Rolan Garosa! 

Foto: EPAIMAGES

 

4:4 - Nastavlja se ludnica na meču Danilovićeve i Vekićeve! Sada je srpska teniserka imala šansu da oduzme servis svojoj rivakli, ali je Hrvatica uspela da se izvuče iz teške situacije. 

4:3 - Ponovo je Olga bila prinuđena da spašava brejk lopte i još jednom je u toj misliji bila uspešna! 

3:3 - Tako jeeeeeeee! Uspeva Olga Danilović da vrati brejk i to bez izgubljenog poena na servis protivnice! Ponovo je sve otvoreno u trećem setu! 

2:3 - Dobro je... Srpska teniserka je uspela da preživi svoj servis gem iako se suočila sa četiri brejk-lopte. Nije uspela Vekićeva da napravi ključan korak ka pobedi! 

1:3 - Nije uspela Olga Danilović da vrati brejk, nastavlja se velika borba u odlučujućem setu. 

1:2 - Prekida srpska teniserka seriju Done Vekić i dolazi do prvog gema u trećem setu. 

0:2 - Imala je Olga Danilović dve brejk šanse, ali je Vekićeva uspela da se izvuče iz teške situacije. 

0:1 - Pravi Dona Vekić brejk na startu trećeg seta, nije počelo onako kako je Olga želela. 

DRUGI SET

7:5 - BRAVO! Olga je osvojila drugi set i potpuno se vratila u meč protiv Done Vekić! 

6:5 - Ponovo će Dona Vekić servirati za ostanak u drugom setu! Olga Danilović još jednom je bez problema rešila svoj servis gem. 

Foto: EPAIMAGES

 

5:5 - Šteta... Olga Danilović je propustila tri set-lopte! Bila je Dona Vekić  na pragu gubitka drugog seta, ali je srpska teniserka dve loptice poslala u aut i omogućila rivalki da se vrati. 

5:4 - Srpska teniserka u narednom gemu će imati šansu da poravna rezultat u setovima pošto je bez problema došla do vođstva. 

4:4 - Odgovara istom merom Dona Vekić. 

4:3 - Delovalo je da će Olga rutinski doći do novog vođstva, ali se Dona vratila u gem i zakuvala situaciju. Ipak, srpska teniserka uspela je da se odbrani i povede. 

3:3 - Nikakvu šansu Dona Vekić ne daje Olgi Danilović... Srpska teniserka još uvek ne uspeva da dođe do brejka. 

3:2 - BRAVO! Srpska teniserka uspeva da sačuva brejk šanse koje je imala Dona Vekić! Veoma bitan momenat meča budući da je Hrvatica imala priliku da praktično reši pitanje pobednice. 

2:2 - Igra se u ovim momentima gem za gem, nema prilika za brejk. 

2:1 - Pronašla je srpska teniserka kakav-takav tempo na startu drugog seta! Vekićeva još jednom nije bila ni blizu da dođe do šansi za brejk. 

1:1 - Uzvraća Dona Vekić istom merom, nije Danilovićeva imala nikakvu šansu da napravi brejk. 

1:0 - Napokon prvi gem za srpsku teniserku! Olga uspeva da reši servis gem u svoju korist i povede na startu drugog seta. 

Foto: EPA Images

 

PRVI SET

0:6 - Katastrofa! Treći brejk, a potom i potvrda istog! Raspala se igra Olge Danilović na startu trećeg kola! 

0:4 - Nastavlja se serija Done Vekić na startu meča, hrvatska teniserka potvrđuje i drugi brejk. 

0:3 - Gore nije moglo! Hrvatska teniserka dolazi do novog brejka i sada ima otvoren put ka osvajanju prvog seta. 

0:2 - Potvrdila je Dona Vekić brejk prednosti iako je Olga Danilović imala šansu da odmah uzvrati rivalki. 

0:1 - Loš početak za srpsku teniserku... Imala je Danilovićeva gem šansu, ali je sa dva užasna servisa omogućila Doni Vekić da se vrati u gem, a potom i dođe do ranog brejka. 

Prva na servisu je Olga Danilović! 

Pre meča

11:03 - Meč uskoro počinje... 

10:49 - Dobra vest za Olgu Danilović, iako iznad Pariza ima oblaka, kiše nema, a vremenska prognoza je daleko bolja od jučerašnje i očekuje se da današnji program ne bude prekidan zbog padavina. 

10:42 - Duel u Parizu između Danilovićeve i Vekićeve prvi je okršaj dve teniserke ikada. 

10:36 - Olga Danilović je pre manje od 24 časa u drugom kolu grend slema u Parizu nakon velikog preokreta savladala Danijel Kolins. Organizatori Rolan Garosa nisu imali mnogo razumevanja budući da srpska teniserka na teren izlazi u prvom terminu danas. 

10:30 - Dobro došli na lajv prenos meča trećeg kola Rolan Garosa između Olge Danilović i Done Vekić. Sve detalje iz ovog duela uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

Da li se Kurti uplašio sastanka sa predsednikom Vučićem? Lažni premijer zapravo je samo slušao naređenja sa Zapada! (VIDEO)
Live TV

Da li se Kurti uplašio sastanka sa predsednikom Vučićem? Lažni premijer zapravo je samo slušao naređenja sa Zapada! (VIDEO)

Juče su održani pregovori u Briselu o Kosovu i Metohiji. Svi su se pojavili, ali se nisu svi sreli. Aljbin Kurti je izbegao susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Da li Kurti nije hteo ili nije smeo da se sastane sa predsednikom, ostaje dilema. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji i Vladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba u Sloveniji.

27.06.2024

16:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17