• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2024

07:17

A Novaka najurili! Poznati teniser popio kaznu za skandal na Rolan Garosu! (VIDEO)

epaimages

Tenis

A Novaka najurili! Poznati teniser popio kaznu za skandal na Rolan Garosu! (VIDEO)

Podeli vest

Skandal na Rolan Garosu dobio je epilog.

Francuski teniser Terens Atman kažnjen je sa 25.000 dolara pošto je lopticom slučajno pogodio gledateljku na tribinama tokom poraza u prvom kolu Rolan Garosa u Parizu.

Atman je kažnjen gotovo trećinom sume koju je zaradio na Rolan Garosu, pošto je snažno u besu udario lopticu nakon što je izgubio poen u četvrtom setu duela protiv Sebastijana Ofnera iz Austrije.

Teniski svet još pamti šta se desilo Novaku Đokoviću na Ju es openu 2021. kada je, takoše slučajno, "napucao" sudinicu. Ekspresno je diskvalifikovan. A za Francuza novčana kazna....

Ofner je u nedelju pobedio u prvom kolu posle pet setova, 3:6, 4:6, 7:6, 6:2, 7:5.

Meč je bio prekinut na 15 minuta na 4:1 u četvrtom setu dok su glavni sudija i zvaničnici turnira razgovarali sa ženom koju je pogodila loptica i odlučili da li će kazniti francuskog tenisera. On je dobio opomenu za nesportsko ponašanje.

 

 

Igrač koji takmičenje na Rolan Garosu završi u prvom kolu dobija oko 80.000 dolara, a kazna za Atmana je najveća od 10 kazni koje su dobili igrači.

Putem društvenih mreža u utorak se izvinio i rekao da nije nameravao da pogodi gledateljku.

Ofner je rekao da je Atmana odmah trebalo diskvalifikovati sa turnira.

Sudija turnira Remi Azemar rekao je za list Ekip da Atman nije diskvalifikovan jer je gledateljka rekla da je dobro posle udarca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija