• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

24.06.2024

21:07

Bravo, Hamade! Srbin korak bliže Olimpijskim igrama!

EPA Images

Tenis

Bravo, Hamade! Srbin korak bliže Olimpijskim igrama!

Podeli vest

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Vimbldon, pošto je danas u prvom kolu savladao Španca Danijela Rinkona sa 2:0 (7:5, 6:3).

Nešto više od sat vremena trajao je meč između Hamada i španskog tenisera. Najviše drame viđeno je u prvom setu, tokom kojeg su se protivnici smenjivali u vođstvu. Bili su izjednačeni sve do trenutka kada je Međedović ostvario brejk pri rezultatu 6:5, i tako poveo u setovima.

Srpski as je nastavio da igra na visokom nivou i u drugom setu. Rano je napravio brejk, što mu je omogućilo da se fokusira na svoje servis gemove. Držao je prednost sve do kraja seta, osvojio ga sa 6:3, i tako prišao korak bliže ka takmičenju u Londonu.

Foto: Reuters

 

Hamad će u drugom kolu kvalifikacija za Vimbldon igrati protiv Kazahstanca Beibita Žukajeva, koji je u prvoj rundi bio bolji od austrijskog tenisera Jurija Rodionova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija