• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

04.07.2024

22:53

Nole grlio uplakanog Mareja! Teniser nije mogao da obuzda suze, razlog je jasan!

Reuters

Tenis

Nole grlio uplakanog Mareja! Teniser nije mogao da obuzda suze, razlog je jasan!

Podeli vest

Britanski teniser Endi Marej na emotivan je doživeo svoje poslednje učešće na Vimbldonu, a jedan prvih ljudi koji su mu prišli je bio Novak Đoković.

Dvostruki šampion Vimbldona zbog problemima sa leđima odlučio je da ne igra u singlu, ali je danas igrao u dublu sa svojim bratom Džejmijem.

Njih dvojica su poraženi u prvom kolu od australijskog para koji čine Rinki Hijakata i Džon Pirs rezulatom 7:6, 6:4.

 

 

Nakon meča, Endiju su krenule suze na lice, a prvi mu je u zagrljaj pritrčao brat Džejmiji koji ga je tešio.

 

 

Vrlo brzo se na terenu pojavio Novak Đoković s kojim Endi ima veliku istoriju rivalstva, ali prijateljstva koje datira još iz njihovih tinejdžerskih dana. Nole je takođe zagrlio kolegu, koji nikako nije mogao da prestane da plače.

Pored njega, tu su bili Iga Švonjtek, Marina Navratilova, Džon  Mekinro, Končita Martinez i Holger Rune koji su mu kasnije napravili špalir.

 

Nakon toga je izašao na čuveni vimbldonski balkon, gde su ga pozdravili navijači koji su ga bodrili godinama na ovom turniru.

 

 

Marej je svojevremeno bio svetski broj jedan, ipak brojne povrede i operacije su ga sprečile da ostane na vrhu.  U karijeri je osvojio tri grend slem turnira, dva olimpijska zlata, a ukupno je osvojio 46 ATP trofeja. On je najavio da će njegovo poslednje takmičenje biti Olimpijske igre u Parizu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija