• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

21.07.2024

16:30

Nadal i dalje praznih ruku! Titula u Švedskoj izmakla od Portugalca

AP/Photo

Tenis

Nadal i dalje praznih ruku! Titula u Švedskoj izmakla od Portugalca

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal (38) nije uspeo da stigne do prvog trofeja nakon dve godine, pošto ga je u finalu turnira u Bostadu porazio Nuno Boržes (27) sa 2:0.

Nekada prvi reket sveta je do finala stigao nakon neverovatnog preokreta i drame u duelu sa Hrvatom Dujeom Ajdukovićem.

Sreće, a i snage, ipak ponestalo je u najvažnijem duelu na turniru u Švedskoj, a to je Portugalac maestralno iskoristio i osvojio prvi trofej u karijeri.

Foto: AP/Photo

Nuno Boržes

Samo su dva seta bila potrebna Boržesu da ostvari do sada najveći uspeh i slavi sa 6:3, 6:2 za sat i po igre.

Naravno, daleko je Nadal od nekadašnjeg popularnog "bika" i pitanje je vremena kada će baciti peškir i odlučiti se za penziju.

Godinama muku muči sa povredama i čim jednu zaleči, ukaže se neka druga zbog koje dodatno odsustvuje sa terena.

Isticao je u ranijim razgovorima da je nastup na Olimpijskim igrama želja, pa mnogi smatraju da će baš posle Pariza Rafa odlučiti da kaže tenisu "zbogom".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija