• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.08.2024

05:22

Šteta! Povreda zaustavila Međedovića, posle tri sata borbe završio takmičenje u Njujorku

epaimages

Tenis

Šteta! Povreda zaustavila Međedovića, posle tri sata borbe završio takmičenje u Njujorku

Podeli vest

Srpski teniser Hamad Međedović posle pet setova i tri sata i 12 minuta igre poražen je na startu Ju-Es opena od Mađara Fabijana Marožana sa 2:6, 6:1, 3:6, 6:1, 6:4.

Vodio je Međedović u dva navrata, 1:0 i 2:1, ali je Mađar svaki put uspeo da pronađe rešenje, poništi prednost našeg tenisera, vrati se u meč i posle skoro tri i po sata igre se plasira u drugo kolo grend slema u Njujorku. Moramo da pomenemo i da je Hamada mučila povreda, koja je poprilično kumovala porazu.

Međedović, koji se preko kvalifikacija domogao glavnog žreba, je fenomenalno ušao u meč, pa je prvi set rešio u svoju korist sa ubedljivih 6:2. Nažalost, nije uspeo da zadrži taj nivo igre, pa je već u narednom njegov rival uzvratio udarac. Mađar je poveo sa 3:1, naš as je nizao greške, pa je Marožan vratio meč na početak.

Tokom trećeg seta je Hamad prvi napravio brejk, pa poveo sa 3:1. Imao je i problem sa povredom, tražio je medicinski tajm-aut, ali je uspeo da sačuva vođstvo i na kraju dobije set za prednost od 2:1 u meču. 

Problem je bila desna butina, mučila je noga našeg tenisera i u četvrtom setu, što je uticalo na igru, a Mađar je to znao da iskoristi. Napravio je dva brejka i četvrti set dobio posle pola sata igre sa 6:1. Hamad je imao šansu da se vrati, u petom setu je u čestom gemu imao šansu za brejk, koju nažalost nije iskoristio, potom je u devetom ostao bez svog servisa, a rival je realizovao drugu meč loptu za pobedu i plasman u drugo kolo Ju-Es opena. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu! (VIDEO)
Live TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu! (VIDEO)

Nikada žešći ruski napadi po dubini Ukrajine. Kinžal je postao kao "dobar dan". Došlo je do tog stepena mržnje između dva naroda da će decenije biti potrebne da se vrate saradnji. U emisiji "Otvoreni studio" gostovali su pravoslavni publicista Ranko Gojković i Dragan Vasiljković ispred fondacije "Kapetan Dragan". Oni su govorili o svim aktuelnim geopolitičkim temama.

27.08.2024

19:51

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija