• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

02.09.2024

06:00

Ona je morala da ispašta, ali Siner ne! Oglasila se Simona Halep i zagrmela: To nije fer!

EPA Images

Tenis

Ona je morala da ispašta, ali Siner ne! Oglasila se Simona Halep i zagrmela: To nije fer!

Podeli vest

Sportista treba da bude tretiran na isti način bez obzira da li je prvi ili 200. na svetu, rekla je Simona Halep.

Vest da je Janik Siner tokom turnira u Indijan Velsu dva puta padao doping test šokirala je svet. Italijan je bio pozitivan na nedozvoljene supstance, ali zbog ogromnog propusta nije odgovarao. Odnosno, da budemo precizni - prošao je bez suspenzije. 

Sineru su oduzeti bodovi osvojeni u Indijan Velsu i izrečena kazna u visini osvojenog novca na turniru. Suspenzija mu je izračena tokom boravka u Americi, ali je ukidana momentalno zbog čega nije propustio nijedan meč. Sve to izazvalo je brojne reakcije širom sveta, a svoj stav o svemu iznela je i Simona Halep. 

Navodno, Siner je na doping testu pao zbog kontaminacije, a ne svojevoljnog unosa nedozvoljene supstance. Na isti način pokušala je da se brani i Simona Halep, ali je njoj izrečena višegodišnja suspenzija. 

- Mislim da je tu sve veoma jasno. Njegov slučaj je urađen na potpuno drugačiji način, a ja sam zbog istog patila. Dugo sam čekala, što nije fer. Sportiste treba tretirati na isti način bez obzira na to da li su broj 1 ili broj 200. To što se dešava nije fer, ali moram da ostavim sve iza sebe i nastavim sa životom - rekla je Simona Halep. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija