• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

07.09.2024

11:14

Milijarderka se iznervirala: Batler, vozač, privatni avion? Nisam takva!

Instagram

Tenis

Milijarderka se iznervirala: Batler, vozač, privatni avion? Nisam takva!

Podeli vest

Američka teniserka Džesika Pegula igraće večeras (22.00, Eurosport 1) finale Ju-Es opena protiv Arine Sabalenke, ali ono o čemu se mnogo više prča je njeno bogatstvo.

Džesika je iz bogate porodice. Njen otac je Teri Pegula (73), vlasnik Bafalo Bilsa iz NFL lige i Bafalo Sabrsesa iz NHL.

Obogatio se zahvaljujući prirodnom gasu, a bogatstvo se procenjuje na oko sedam milijardi evra.

Zbog svega toga jasno je da Pegulino bogatstvo ne zavisi od tenisa iako će od ponedeljka biti treća na svetu i zaradila je, ako ne računamo ovogodišnji Ju-Es open, preko 14 miliona dolara.

Javnost i navijači često potenciraju bogatstvo njenog oca i misle da živi na visokoj nozi, ali je ona sada na konferenciji za medije otkrila da je realnost drugačija.

- Najviše me nervira to što ljudi misle da imam batlera, da imam vozača koji me vozi svuda, privatnu limuzinu i da letim privatnim avionom svuda. Definitivno nisam takva! Čitam komentare: "ona ima ovo i ono"... Možda treba da imam, da li želite da radim sve te lude stvari? malo me to nervira, ali je i zabavno. Ne znam nikoga ko živi tako - poručila je Pegula.

Amerikanka će večeras igrati prvo grend slem finale u karijeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!
dokazi

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!

Američke vlasti nisu otkrile pokušaje stranih aktera da se direktno mešaju u predstojeće predsedničke izbore, predstavnici Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI), Agencije za sajber bezbednost i infrastrukturnu bezbednost (CISA) i Federalnog obaveštajnog biroa ( FBI) su izjavili.

07.09.2024

17:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija