• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

09.09.2024

16:09

Olga ostala van najboljih 100! Sabalenka diše za vratom Igi Švjontek!

profimedia

Tenis

Olga ostala van najboljih 100! Sabalenka diše za vratom Igi Švjontek!

Podeli vest

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović zadržala je 110. mesto na najnovijoj WTA listi sa 655 bodova.

Drugorangirana srpska teniserka Lola Radivojević napredovala je za 41 poziciju i trenutno je 232. teniserka sveta sa 312 bodova. Dejana Radanović je popravila plasman za 26 mesta i sada je 245. igračica na WTA listi sa 286 poena.

Natalija Stevanović je zadržala 282. mesto na listi najboljih teniserki sveta sa 237 bodova, dok je Aleksandra Krunić na 283. poziciji sa 236 poena.

Poljakinja Iga Švjontek se i dalje nalazi na prvom mestu WTA liste sa 10.885 bodova, dok je Beloruskinja Arina Sabalenka druga sa 8.716 poena. Sabalenka je pre dva dana osvojila US Open, pošto je u finalu pobedila Amerikanku Džesiku Pegulu 7:5, 7:5.

Foto: profimedia

 

Pegula je posle plasmana u finale US Opena napredovala za tri mesta na WTA listi i trenutno je treća teniserka sveta sa 6.220 bodova. Elena Ribakina iz Kazahstana zadržala je četvrto mesto na WTA listi, dok je Italijanka Jasmin Paolini i dalje peta teniserka sveta.

Amerikanka Koko Gof pala je na šesto mesto, dok je Kineskinja Ćinven Dženg zadržala sedmu poziciju. Amerikanka Ema Navaro je popravila plasman za četiri pozicije i trenutno je osma teniserka sveta, a iza nje slede Čehinja Barbora Krejčikova i Grkinja Marija Sakari.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Telekom raste i u Nemačkoj
Društvo

Telekom raste i u Nemačkoj

U prestižnom Radison Blu hotelu u Frankfurtu predstavnici Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, generalni direktor, Katarina Đorđić, direktorka sektora za brigu o korisnicima, Stefan Božić, direktor MTEL Nemačka i Danjin Saletović, direktor prodaje za Nemačku. održali su prezentaciju potencijalnim partnerima kako bi zajedno učinili da Telekom Srbija bude veliki i u Nemačkoj.

09.09.2024

16:26

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!
Politika

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pozdravio je odluku Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) da počne sa prijemom građana kroz kampanju "Otvorena vrata katastra", ali i ukazao da su nedovoljna samo dva dana u sedmici predviđena za to, jer radna nedelja traje pet dana, te ponovio da će nadzor nad radom Katastra svakako biti sproveden.

09.09.2024

15:37

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija