• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

07.10.2024

16:35

Veliko ime stiže u Beograd! Osvajač olimpijske medalje dolazi na Beograd open!

profimedia

Tenis

Veliko ime stiže u Beograd! Osvajač olimpijske medalje dolazi na Beograd open!

Podeli vest

Italijanski teniski as Lorenco Muzeti najavio je dolazak na ATP turnir u Beogradu i sa sobom donosi ozbiljne ambicije!

Ovaj mladi Italijan, koji je u 2024. godini ostvario najbolje rezultate u svojoj karijeri, stiže kao jedan od glavnih favorita za osvajanje titule.

Muzeti je ove godine briljirao na najvećoj sceni – osvojio je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i ostvario istorijski plasman u polufinale Vimbldona. Sa ovim rezultatima, Muzeti se učvrstio među najboljih 20 tenisera sveta, a sada će publika u Beogradu imati priliku da uživa u njegovim veštinama od 2. do 9. novembra u Beogradskoj areni.

Foto: reuters

Lorenco Museti

Lorenco je poznat po svom prepoznatljivom jednoručnom bekhendu, koji je i moćan i precizan, što mu omogućava da diktira tempo mečeva. Organizatori turnira ističu da će ovaj bekhend zadavati glavobolje svim protivnicima i da će publika imati priliku da uživa u elegantnom stilu igre koji Muzeti donosi na teren.

"Publika u Beogradu će po prvi put imati prilike da uživa u elegantnom stilu koji poseduje Lorenco, koji se prepoznaje kao jedan od glavnih favorita za osvajanje titule. Turnir u Beogradu, već sada garantuje odlične mečeve koji će biti prava poslastica za ljubitelje tenisa, a očekuje nas još velikih imena koji će zaigrati na teniskim terenima Beogradske arene", poručuju organizatori.

Foto: reuters

Lorenco Museti

Belgrade Open, ATP turnir serije 250, biće prava poslastica za ljubitelje tenisa. Na turniru će učestvovati 28 igrača u singlu, među kojima će biti i oni koji dobiju "vajldkard", kao i četvorica koji će proći kroz kvalifikacije 2. i 3. novembra. U dubl konkurenciji učestvovaće 16 parova, što obećava vrhunske duele na terenima Beogradske arene.

Beograd je spreman za spektakl, a Lorenco Muzeti je sigurno jedan od igrača koji će privući veliku pažnju publike i stručnjaka!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučić sutra na Samitu lidera Brdo-Brioni procesa u Tivtu
Politika

Vučić sutra na Samitu lidera Brdo-Brioni procesa u Tivtu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće sutra na Samitu lidera Brdo-Brioni procesa u Tivtu čiji domaćin je predsednik Crne Gore Jakov Milatović. Tokom Samita, koji se u Porto Montenegro održava danas i sutra, biće održana i plenarna sednica, na kojoj će se razgovarati o pitanjima unapređenja saradnje zemalja Zapadnog Balkana sa zemljama članicama EU, saopšteno je ranije iz Kabineta crnogorskog predsednika.

07.10.2024

18:02

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija