• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.08.2020

12:08

DA LI JE VAŠ ULAZ U ZGRADU NAJLEPŠI? Možete dobiti vrednu nagradu!

Beograd

DA LI JE VAŠ ULAZ U ZGRADU NAJLEPŠI? Možete dobiti vrednu nagradu!

Podeli vest

Gradsko stambeno preduzeće raspisalo je konkurs za najlepši ulaz u Beogradu, a pravo učešća imaju svi stanari, čija se zgrada nalazi u sistemu održavanja tog gradskog preduzeća,i koji pošalju tri fotografije, saopšteno je danas

Navodi se da fotografije svog ulaza stanari mogu poslati u "Inbox Instagram stranice JP Gradsko stmabeno", ili ih mogu lično dostaviti u koverti u pisarnicu direkcije JP Gradsko stmabeno, u ulici Danijelova 33, do 04. septembra.

- JP Gradsko Stambeno organizuje konkurs -Najlepši ulaz- u želji da podstakne kulturu stanovanja i ukaže na njen uticaj na svakodnevni život građana. Pobednici će biti proglašeni drugog oktobra, na Svetski dan stanovanja. Stanari najlepšeg ulaza dobijaju plaketu, ali i vredne nagrade za zgradu, u skladu sa njihovim konkretnim potrebama - izjavio je Igor Ćurčić, portparol preduzeća.

Foto: printscreen youtube



Većina Beograđana, njih skoro 90 odsto, smatra da ima dobre odnose sa komšijama u zgradi i da lako postižu dogovore koji se tiču njenog očuvanja, ukazuje ovo preduzeće, a na osnovu rezultata ankete sprovedene među više od 400 sugrađana iz deset gradskih opština, u februaru ove godine.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set