• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.10.2022

20:42

IMAM PRAVO DA TE PIPAM JER SI TI ŽENSKO, A JA SAM MUŠKO! Milica podelila stravično iskustvo iz gradskog prevoza: Zavukao mi je ruke u helanke i...

Beograd

IMAM PRAVO DA TE PIPAM JER SI TI ŽENSKO, A JA SAM MUŠKO! Milica podelila stravično iskustvo iz gradskog prevoza: Zavukao mi je ruke u helanke i...

Podeli vest

Milica M. na svom Instagram profilu podelila je stravično iskustvo u gradskom prevozu u Beogradu, kada ju je mladi muškarac seksualno uznemiravao u punom autobusu

Kako je istakla, sve je počelo oko 13 časova, kada je ušla u gradski autobus 33 (kod centra za kulturu Vlada Divljan). Tada je muškarac počeo da je dodiruje u punom autobusu.

Bila je ogromna gužva, a ovaj dečko je prvo pokušao da mi zavuče ruku u helanke na samom ulazu u autobus, a potom je to uradio kada smo ušli, počeo je da me pipka, ja sam se okrenula istog momenta i lupila mu šamar i počela da vičem da li je normalan i šta radi to - priča Milica M.

Njega to nije zaustavilo, već je bez straha sklonio šiške sa lica devojke i rekao da želi da je gleda dok to radi.

- On mi je sklonio šiške sa lica i rekao da želi da me gleda dok to radi! Zatim je stavio ruke na moje grudi i rekao da svi mogu samo da me gledaju, a jedino on da me ima. Počela sam da vičem i da ga udaram po rukama i pokušavala da ga sklonim od sebe, ali gužva je bila ogromna - objašnjava Milica i dodaje kako vozač autobusa nije hteo da stane iako je video šta se dešava, pa je bila primorana da čekam stanicu kako bih izašla iz autobusa.

Foto: printscreen/Instagram

"Mogu da te pipam jer sam muško"

Iako mu je Marija, kako ističe, ponovo zapretila policijom, on je rekao kako ima pravo da je pipa jer je ona žensko, a on je muško!?

- Zapretila sam mu policijom, a on je rekao da ima pravo da me pipa jer sam ja žensko a on je muško! Kada sam pozvala policiju, počeo je da beži, naravno, ja sam ga slikala da bi policija imala što bolji opis ovog manijaka.

Iako se ovaj incident dogodio u prepunom autobusu, Marija ističe da niko od muškaraca nije pokušao da joj pomogne.

- Da napomenem, od prepunog autobusa, niko od muškaraca nije pokušao da mi pomogne, samo neka žena je prokomentarisala da je manijak i to je to - napisala je Milica.

Kako kaže, odlučila se da ovo javno ispriča jer ne želi da još neka devojka doživi sličnu neprijatnost, dok drugi samo nemo posmatraju. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 1 godinu

Vozac je duzan da ti pomogne. Postoje i kamere u autobusima. Moj ti je savet. umesto sto pricas sa njim .. da mu iskopas makar jedno oko .. manijaku .. ne vozacu ....

ratko

pre 1 godinu

dace Bog da ja naletim na takvog onda cete videti epilog

Servi

pre 1 godinu

Srbija zaostalo bolesno društvo u kojem su blusnje radnje i seksualno zlostavljanje " neprijatnost". Lud narod.

stojan

pre 1 godinu

Drage mlade devojke I zene, budite na sve spremne, pa I u javnom prevozu. Ali, budite samopouzdane, I reagujte momentalno: Koristite odlucno I snazno koleno I pesnicu u genitalije manijaka! To je najefikasnije sredstvo samo odbrane u malom prostoru! Zapanjicete sebe kako je izuzetno efikasno. Eliminisacete napasnika za tili cas,jos ce vas I moliti za pomoc! Za to vezbajte upotrebu kolena I pesnice u donje ekstreme. Spasice vas to,verujte.

Tužilac

pre 1 godinu

Pošto se očigledno radi o opasnom manijaku bez skrupula, zašto ste sakrili njegovo lice? Objavite fotografiju manijaka da ga svaki građanin, pogotovo svaka žena na ulici ili bilo gde može prepoznati i znati da joj preti opasnost. Kad je taj u stanju da se tako ponaša javno, u punom autobusu gradskog prevoza, možemo samo da zamislimo na šta je spreman pod okriljem mraka, u nekom ulazu zgrade ili u mračnoj ulici. Policijo hapsi bagru i sudije bacajte manijake na višegodišnje robije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set