• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.03.2018

06:56

VREME DANAS: Pretežno sunčano i toplo, temperatura do 22 stepena!

Vesti

VREME DANAS: Pretežno sunčano i toplo, temperatura do 22 stepena!

Podeli vest

U Srbiji će i danas biti toplo, u većem delu dana pretežno sunčano vreme, samo je na severu uz više oblačnosti ponegde moguća kratkotrajna kiša

Vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 3 do 10, najviša dnevna od 18 do 22 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplije, sa slabim vetrom promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 22 stepena.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u subotu će se zadržati toplo, u većem delu pretežno sunčano. Samo je na severu uz više oblačnosti ponegde moguća kratkotrajna kiša. U subotu uveče u severnim i zapadnim, tokom noći i u ostalim krajevima jače naoblačenje mestimično sa kišom i padom temperature. 
U nedelju pretežno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom. 

Za dane vikenda biće vetrovito, sa umerenim i jakim, u planinskim predelima i olujnim južnim i jugozapadnim, u nedelju sa severozapadnim vetrom. 
U ponedeljak prestanak padavina i razvedravanje. Zatim suvo i toplije.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.
Fudbal

Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.

Srpski fudbalski trener Aleksandar Janković bio je do skoro selektor fudbalske reprezentacije Kine i tim povodom je za vreme božnićnih praznika početkom godine pričao za Informer o Kini, tamošnjoj kulturi, gradovima, životu, Kinezima... Dolazak predsednika Narodne republike Kine Si Đinpinga bio je povod da ponovo objavimo razgovor sa Jankovićem.

08.05.2024

11:56

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)
Partizan

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Košarkaši Partizana juče su izgubili u Podgorici od Budućnosti sa 74:73, a mnogi su za poraz okrivili Aleksu Avramovića, koji je u poslednjem napadu promašio zicer za trijumf i plasman u finale. Aleksa možda jeste tragičar meča zbog tog poteza, ali treba istaći da su se izabranici Željka Obradovića tokom meča u barem šest situacija propisno obrukali pred košem domaćih, pošto su na neverovatan način promašivali maltene otvorene zicere.

08.05.2024

12:20

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set