• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toppress

27.01.2022

14:04

LEPA MILICA JE NAJLEPŠA DEVOJKA ŠUMADIJE! Puna optimizma sa ostalim lepoticama otišla je u Egipat na izbor za Mis Srbije

Privatna arhiva

Vesti

LEPA MILICA JE NAJLEPŠA DEVOJKA ŠUMADIJE! Puna optimizma sa ostalim lepoticama otišla je u Egipat na izbor za Mis Srbije

Podeli vest

Mis Srbije je izbor lepote u Srbiji koji se održava jednom godišnje, a predsednik kompanije i vlasnik svetskih licenci za teritoriju Srbije je Vesna de Vinča. Kompanija ,,Mis Yu“ na čelu sa Vesnom de Vinčom svim finalistkinjama dodeljuje stipendiju na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment

Milica je prošle godine ušla u finale izbora za Miss Srbije, izabrano je 20 najlepših devojaka Srbije od kojih će jedna poneti tu titulu. Vredno radi na sebi i pruža svoj maksimum. Pripreme i finale biće održane u Egiptu gde će Milica predstavljati sebe i svoj grad.

Smatra da je ovo jedno predivno iskustvo ali da su pored lepote potrebni i intelekt, obrazovanje i moralne vrednosti. Kaže da je vrlo važno da budemo zrele ličnosti koje razumeju šta je odgovornost i koje su svakim danom spremne da sve više napreduju!

Milica Jovanović, ima 18 godina, rođena je u Kragujevcu. Živi u selu Cerovac gde je završila prva četiri razreda Osnovne škole ,,Sreten Mladenović“ a ostala četiri razreda u susednom selu Desimirovac. Nakon završenog osmog razreda, nosilac je ,,Vukove diplome“ i titule ,,Đaka generacije“, uprkos tome što je prvi razred krenula da pohađa sa samo šest godina.

Foto: Privatna arhiva

 

Tokom svog osmogodišnjeg školovanja učestovala je na mnogobrojnim školskim, opštinskim, okružnim i republičkim takmičenjima iz oblasti srpskog jezika i književnosti, istorije i matematike gde je pokazala odlične rezultate.

Upisuje Srednju Medicinsku školu sa domom učenika ,, Sestre Ninković“ u Kragujevcu, čime pokazuje i dokazuje svoju humanost, želju da pomogne nemoćnim ljudima, a time i da nastavi porodičnu tradiciju koju su u istim ovim školskim klupama započele njene dve tetke.

Sledeće godine na prijemnom za Medicinski fakultet 

S obzirom da je mlađa od svoje školske generacije planira da u sledećoj školskoj godini polaže prijemni ispit za upis na Fakultet Medicinskih nauka u Kragujevcu. Bila je aktivni učesnik mnogobrojnih humanitarnih akcija.

Foto: Privatna arhiva

 

Po prirodi razdragana, vesela, optimistična, uvek spremna za akciju. Dobro poznaje engleski jezik, osnove ruskog i latinskog jezika, a u slobodno vreme samostalno uči španski jezik. Poziva sve ljude dobre volje da je podrže tako što će glasati za nju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set