• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rina

03.02.2022

19:30

DA LI SVE ŽENE BEŽE OD OVOGA?! Milan traži ženu - Javljaju se udavače, ali... OVO JE NAJVEĆI PROBLEM!

RINA

Vesti

DA LI SVE ŽENE BEŽE OD OVOGA?! Milan traži ženu - Javljaju se udavače, ali... OVO JE NAJVEĆI PROBLEM!

Podeli vest

Milan Tomić iz sela Gojina Gora još uvek nije pronašao srodnu dušu

Još uvek se pamti čuveni oglas Milana Tomića iz sela Gojina Gora koji je na Fejbuku objavio da bi se rado oženio ali onom koja se ne libi seoskih poslova, štale i stoke.

Poziva je u prvi mah bilo dosta, ali više od onih žena koje su želele da mu daju podršku, a ne da se udaju za njega i sa njim dočekaju starost. Jesen je prošla a Milan se oženio nije, ali kako kaže od te namere ipak i dalje ne odustaje iako je evidentno da današnje devojke beže od sela kao "đavo od krsta".

- Sve su htele da se druže, ali nijedna nije htela da ostane. Da li su se uplašile teškog života na selu, ili im nešto drugo nije odgovaralo to ne znam. Iz čitave te priče proizašla je jedna ozbiljna veza, koja se ipak nije srećno završila. U našem selu nije bilo nijedno venčanje niti krštenje. Sveštenici obavljaju samo parastose, a ako se ovako nastavi ovde kod nas više ni sveštenik neće imati posla - kaže za RINU, Milan Tomić iz sela Gojina Gora čiji je oglas na fejsbuku u kom traži svoju srodnu dušu uzdrmao Srbiju.

Foto: rina

Oglas Milana Tomića

U selima opštine Gornji Milanovac živi čak preko dve stotine neoženjenih momaka, i to je najveća njihova i muka njihovih majki. Buduću snajku i svekrva Zorka,  prihvatiće raširenih ruku, jer je došlo vreme da neko zameni staru majku i umesto nje na šporet pristavi vodu za kafu i dočeka goste.

- To je moja najveća želja, da se moj Milan oženi. Svakoj majci njeno dete  je najbolje, ali on je zaista veliki čovek i ne bi se ta žena koja bi došla ovde niakd pokajala. Svi misle da se u selu preteško radi, ali nije to mnogo teže od stajanja za kasom u prodavnici osam sati dnevno, ili raditi u nekoj fabrici, ovde će bar biti svoj na svome - kaže Milanova majka.

Neki su mislili da je oglas svojevremno stavio iz šale, ali on kaže da je bio ozbiljan i zaista mislio svaku reč koju je napisao.

- Naše selo nije džungla, blizu su škola i autobuska stanica. Imamo dva hektara zemlje, bavimo se stočarstvom i voćarstvom. Ali današnje devojke su takve da bi pre radile za malu platu u gradu, nego se udale u selo - kaže ovaj mladožanja.

Foto: RINA

Milan i dalje traži srodnu dušu

Najveća njegova želja je da dobije bar jedno dete, da njegova kuća oživi i slava nastavi da se slavi. Milanovi kriterujumi nisu visoki, a ona koja se odluči da dođe na selo i uda, imaće bezgraničnu podršku, razumevanje i ljubav.

- Kuću sam sredio, sve poštenim radom i sa svojih desegt prstiju. Ostalo je da se sredi još samo kupatilo, ali možda će to moratio malo da pričeka jer mi je majka billa mnogo bolesna i dosta novca je otišlo na njeno lečenje - kaže Milan dok obara pogled i nada se da će mladu ipak sačekati sa pristojnim kupatilom.

I dok se sa telefona čuju obaveštenja i nove notifikacije, Milan se potajno nada da se ovaj put javila neka ozbiljna devojka, koja je spremna sa njim da stvori porodicu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!
Live TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 u selu Banjsko Polje kod Bora i još nije pronađena! Posle opsežne potrage u kojoj je učestvovalo na hiljade spasilaca uz pomoć helikoptera i dronova, pretraga terena je obustavljena, a istražuje se i mogućnost otmice. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Nebojša Perović, advokat.

29.03.2024

10:00

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set