• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.02.2022

08:12

PONOVO NAM STIŽE SNEG! RHMZ izdao novu vremensku prognozu, evo kakvo nas vreme očekuje!

Vesti

PONOVO NAM STIŽE SNEG! RHMZ izdao novu vremensku prognozu, evo kakvo nas vreme očekuje!

Podeli vest

Naoblačenje koje će danas ujutro u Vojvodini i zapadnoj Srbiji uslovljavati kišu i susnežicu, u toku dana će se preko centralnih krajeva premeštati dalje ka jugu i istoku Srbije, uz prestanak padavina i delimično razvedravanje sa severa. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni, do kraja dana u skretanju na južni. Najniža temperatura od 1 do 5, a najviša od 7 do 13 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod



U Beogradu će biti pretežno oblačno i hladnije, ujutro i pre podne povremeno s kišom. U višim delovima grada (Avala, Kosmaj) ujutro kratkotrajan sneg.

Posle podne suvo, a uveče i u toku noći delimično razvedravanje.

Najniža temperatura će biti oko 4, a najviša oko 8 stepeni.

U ponedeljak ujutro i pre podne malo do umereno oblačno, suvo i toplije, a posle podne jače naoblačenje i zahlađenje s kišom i lokalnim pljuskovima, na planinama sa snegom.

U toku noći i u utorak ujutro sneg ponegde i u nižim predelima zapadne, centralne i južne Srbije.

Foto: Beta

Počeće da duva umeren i jak severozapadni vetar.

U utorak i sredu promenljivo oblačno i hladnije, povremeno s kratkotrajnom kišom. Na planinama sneg i povečanje visine snežnog pokrivača.

U četvrtak se provejavanje slabog snega očekuje samo u planinskim predelima, a u petak će u svim krajevima biti suvo i malo toplije.

Narednog vikenda hladnije, u nižim predelima povremeno kratkotrajna kiša i susnežica, a na planinama sneg.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set