• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.04.2022

09:55

Nekada je ovaj grad bio najveće žarište u Srbiji, a sada je slika potpuno drugačija! Lekari skinuli skafandere, svi mogu da odahnu!

RINA

Vesti

Nekada je ovaj grad bio najveće žarište u Srbiji, a sada je slika potpuno drugačija! Lekari skinuli skafandere, svi mogu da odahnu!

Podeli vest

Bolnički kreveti, kovid ambulante u novembru i decembru prošle godine u ovom mestu bili su puni pacijenata sa simptomima koronavirusa

Korona je svu svoju snagu i jačinu pokazala pred kraj prošle godine kada su bolnice bile pune pacijenata sa simptomima ovog virusa, a bilo je do 300 obolelih. 

Nekoliko meseci kasniej slika žarišta se u potpunosti menja i sada je drugačija. 

Foto: Z.G.

Užice, centar grada

U Zlatiborskom okrugu koji pokriva grad Užice i opštine Čajetinu, Novu Varoš, Priboj, Prijepolje, Požegu i Sjenicu, uspelu su da gotovo sve svoje pacijente zbrinu, izleče i pošalju na kućno lečenje, prenosi RINA.

Prema poslednjim podacima koji stižu iz Zdravstvenog centra Užice u bolnicama širom Zlatiborskog okruga zbrinut je 31 pacijent zaražen korona virusom na čitavoj teritoriji.

Foto: Informer

U užičkoj bolnici smešteno je tri pacijenta, na respirator je priključena jedna osoba obolela od kovida-19 sa težom kliničkom slikom, i u kovid bolnici u Krčagovu 28 osoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set