• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rina

20.04.2022

12:30

MILOJICA ZAVEJAN NA GOLIJI! Ovoliki sneg neće se otopiti ni do JUNA (FOTO)

RINA

Vesti

MILOJICA ZAVEJAN NA GOLIJI! Ovoliki sneg neće se otopiti ni do JUNA (FOTO)

Podeli vest

Nove snežne padavine nisu zaobišle ni planinu Goliju, jaka mećava traje već satima a tokom noći palo je preko 70 centimetara novog snega

Najteža situacija je u selu Odvraćanica, do kog je put jedva prohodan.

- Ako nastavi da pada ovim intezitetom, bojim se da će napadati i do dva metra. Mi smo ovde stalno zavejani , čitavu zimu. Kod nas nema proleća, ovoliki sneg neće otopiti ni do početka juna - kaže za RINU meštanin Milojica Veličković.

Foto: RINA

Sneg neprestano pada na Goliji

On dodaje da su uslovi života na Goliji izuzetno surovi, a on je jedan od retkih koji je odlučio da ne napusti svoje imanje iako se suočava sa brojnim problemima.

- Prva najbliža kuća je 12 kilometara odavde, teško se živi. Putari čiste puteve, ali teren je takav da vrlo brzo ponovo postaje neprohodan. Nikad niste sigurni. Veliki problem predstavlja i električna energija, jer svaki čas nestaje struje - priča Milojica.

Foto: RINA

Nove padavine alarmirale putare

Iako je zimsko održavanje puteva završeno, nove padavine opet su alarmirale putare koji su već na terenu i rade na pročišćavanju.

Saobraćaj se dovija otežano, a meanizacija je na terenu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set