• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2022

08:00

Čula sam kako se oglašavaju, a onda sam osetila snažan udarac u glavu! Tamaru napale vrane, na glavi ima kraste, spasao je prolaznik!

Pixabay

Vesti

Čula sam kako se oglašavaju, a onda sam osetila snažan udarac u glavu! Tamaru napale vrane, na glavi ima kraste, spasao je prolaznik!

Podeli vest

Tamaru Kranjčević iz Novog Sada nedavno su napale besne vrane i to dok je išla na posao, ispred zgrade

Kako ističe, prvo ih je čula kako se oglašavaju, i da su bile mnogo bučne, a onda je osetila snažan udarac u glavu.

Kada se okrenula da vidi o čemu se radi ugledala je vrane kako sleću na nju i počinju naizmenično da je kljucaju. 

Tamara je za Telegraf.rs ispričala kako na glavi ima šest krasti od uboda i udaraca. 

Foto: pexels.com

Vrana

- Sve me boli. Imam šest krasti na glavi od njihovih uboda i udaraca. Stres koji sam doživela je užasan, ne mogu da dođem sebi. Kad zatvorim oči, samo vidim njih kako sleću na mene. Ne znam ni kako ću zaspati večeras - priča Tamara.

Sve je moglo da se završi možda i gore, ali na svu sreću naišao je jedan muškarac. 

- On je tapšao, mahao rukama, i nekako uspeo da ih otera. Pitao me je "je l ste dobro", a ja, u kolikom sam šoku bila, nisam uspela ni da mu odgovorim. Samo sam produžila dalje, i dalje nesvesna šta mi se dogodilo. Posle sat i po zabolela me je glava i počela sam da plačem od užasnog stresa koji sam doživela - priseća se  sagovornica i zahvaljuje nepoznatom čoveku na pomoći.

Foto: pexels.com

Vrana

Kad je došla sebi, pozvala je komunalnu policiju, ali oni su joj rekli da se bave kućnim ljubimcima, a ne i divljim životinjama. Tamara najviše brine zbog svog deteta, kao i sve druge dece koja tuda prolaze.

- Žena koja je pročitala moju objavu na Fejsbuku javila mi se i rekla da je živela u ulazu do mog. Verovali ili ne, vrane su je tri godine napadale i na kraju je samo zbog njih morala da se preseli - otkriva  Tamara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set