• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.M.L.

07.06.2022

18:46 >> 03:13

HIT SNIMAK! PEVALJKA NA KOLA, TRAKTOR POD ŠATOR... Ovako se u Šumadiji slavi punoletstvo  (VIDEO)

printscreen

Vesti

HIT SNIMAK! PEVALJKA NA KOLA, TRAKTOR POD ŠATOR... Ovako se u Šumadiji slavi punoletstvo (VIDEO)

Podeli vest

Svadbe, rođenja, krštenja, rođendani u Srbiji, a naročito u Šumadiji ne mogu da prođu bez slavlja, koje podrazumeva gomilu ića, pića i naravno dobru muziku

U šumadijskim selima se na ovakvim proslavama ne štedi, pa domaćini ne započinju veselje bez nekoliko stotina zvanica, a u modu se ponovo umesto restorana vraćaju šatori.

Tako ni Srđan Jovanović Rogin iz sela Maskar kod Topole nije štedeo na proslavi punoletstva koje je pod luksuznom šatorskom konstrukcijom trajalo čak sedam dana.

A Šumadinci ne bi bili Šumadinci kad ne bi sve to začinili raznim dogodovštinama i neobičnim idejama.

Tako su na ovom slavlju pod šator prvo "uterali" stara zaprežna kola na koja su popeli pevačicu, a onda je sve to začinio domaćin sa svojim drugarima pa je pod šator ušao traktorom na koji je bila nakačena kašika, a u njoj nekoliko momaka. 

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set