• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rina

12.06.2022

16:03

UVEDENA VANREDNA SITUACIJA U GORNJEM MILANOVCU! Poplave u četiri opštine napravile pravu katastrofu, najviše oštećena putna infrastruktura (FOTO)

RINA

Vesti

UVEDENA VANREDNA SITUACIJA U GORNJEM MILANOVCU! Poplave u četiri opštine napravile pravu katastrofu, najviše oštećena putna infrastruktura (FOTO)

Podeli vest

Zbog jakog nevremena i izlivanja bujičnih reka, pre svega reke Kamenice na teritoriji opštine Gornji Milanovac uvedena je vanredna situacija

- Bili smo prinuđeni da uvedemo vanrednu situaciju na delu teritorije naše opštine, to su mesne zajednice Družetići i Bogdanica, gde je pored oštećenja stambenih i pomoćnih objekata, naneta je velika šteta i putnoj infrastrukturi. Dva mosta na putu koji vodi ka Divčibarama, takođe su oštećena, mnogim meštani su odsečeni od sveta. Mi smo već na terenu, kao i sva raspoloživa mehanizacija i očekujemo pomoć države kako bi što pre vratili život u normalu - rekao je za RINU, Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Foto: RINA

Nevreme nije zaobišlo ni gradove Čačak, Užice i opštinu Požega, gde je zbog enormnih količina padavina u prethodnih nekoliko sati došlo do značajnih oštećenja pre svega na putnoj infrastrukturi kao i na stambenim objektima.

Foto: RINA

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set