• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2022

18:11

OVO JE MALIŠAN KOJI JE UPAO U ŠAHT U ZAJEČARU! Nije davao znakove života, spasli ga vatrogasci! (FOTO)

printscreen

Vesti

OVO JE MALIŠAN KOJI JE UPAO U ŠAHT U ZAJEČARU! Nije davao znakove života, spasli ga vatrogasci! (FOTO)

Podeli vest

U Zaječaru se odigrala prava drama kada je trogodišnje dete upalo u šaht, a sigurnu smrt izbeglo je zahvaljujući prisebnosti dvojice vatrogasaca koji su slučajno naišli

Nebojša Milićević, otac mališana, vidno uznemiren, za Informer kaže da ne zna kako da zahvali hrabrim momcima, koji su spasli život njegovog deteta.

- Sin mi je stabilno i u bolnici još uvek kako bi se uradila dodatna ispitivanja, ali je najbitnije da se oseća dobro. Razgovarao sam sa njim telefonom, počeo je da se igra i da priča i hvala Bogu što je sve ispalo kako treba i što su se hrabri vatrogasci našli tu. Neizmernu zahvalnost im dugujem od srca što su spasli život mog deteta - kaže Milićević.

Foto: printscreen

Otac Nebojša sa sinom

Srećan kraj

On dodaje da ne ume da opiše osećanje nemoći koje je doživeo kada mu je javljeno da mu je dete upalo u šaht.

- Moja žena je bila sa našom ćerkom i sinom u šetnji. Otišli su i do igrališta, a samo jedna sekunda, u trenutku kada se ona okrenula prema ćerki, bila je dovoljna da mi sin upadne u šaht, koji je imao mali, nepričvršćen plastičan poklopac. Ne znam koliko je trajala cela ta drama, jer mi je i supruga još pod velikim stresom. Sreća je velika što su naišli hrabri momci i spasli mog sina. Želim da ih ugostim i bolje upoznam. Oni su naši anđeli - dodaje otac.

Foto: printscreen

Mališana spasili vatrogasci koji su slučajno naišli

Dr Jelenković: Bio je uplašen, ali je dobro

Pedijatar Bratimirka Jelenković iz Zdravstvenog centra Zaječar kaže da je dečak u ponedeljak pri prijemu u bolnicu bilo stabilno i van životne opasnosti, ali da je bio veoma uplašen.

- Kada je dete stiglo, dr Mirko Nikolić je bio dežurni pedijatar. Po njegovoj izjavi, dečak je disao normalno, nije bio životno ugrožen. Ali zbog svega što se dogodilo bio je vrlo uplašen. Zbrinut je u toku noći i praćen je sve vreme. Opšte stanje mu je sada dobro - priča Jelenković i dodaje:

- Radimo dodatna ispitivanja kako bismo proverili da li je tečnost ušla u organizam i preventivno ćemo pratiti rad pluća, ali i opšte stanje dečaka.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set