• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.06.2022

13:19

OPLELI SRBI KOLO USRED MORA, ORILA SE PARALIJA Pogledajte snimak o kojem bruji cela GRČKA (VIDEO)

printskrin/fejsbuk

Vesti

OPLELI SRBI KOLO USRED MORA, ORILA SE PARALIJA Pogledajte snimak o kojem bruji cela GRČKA (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak srpskih turista iz Grčke koji igraju kolo u moru, a celu atmosferu dodatno upotpunjavaju muzičari koji sve vreme sviraju takođe u vodi

Kako se navodi u opisu video snimka na društvenim mrežama reč je o našim turistima iz naselja Veliki Izvor kod Zaječara koji su rešili da boravak u Paraliji pretvore u pravu zabavu na moru.

Naime, kako se može videti na snimku veliki broj ljudi okupio se i zaigrao kolo uz pratnju orkestra koji uživo sviraju takođe u vodi.

Kako bi pokazali dobre prijateljske odnose spojili su zastavu Srbije sa Grčkom, a okupljeni narod snimao je i gledao šta se dešava u moru. Da se i ostalima svidelo naše kolo i veselje koje su priredili Srbi svedoče aplauzi. Iako su Srbi deo plaže zauzeli samo za sebe, sudeći prema reakcijama ostalih naišli su na oduševljenje te se niko nije bunio.

Video zapis iz Paralije brzo se proširio društvenim mrežama, a mnogobrojni korisnici iskazali su oduševljenje ovim gestom.

- Bravo,

- Bravo narode,

- Bravo braćo Srbi... Svaka ćast

- Ma svaka vam čast

Milina i lepota

- Uživaju ljudi, taka i treba

Haha koji smo mi nebeski narod

- Nebeski narod - samo su neki od mnogobrojnih komentara

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca

pre 1 godinu

Au bre prostatluka,kakvi seljaci, brukaju sve srbe

Baki

pre 1 godinu

Majmune bruka si ti i sramota za Srbiju !!! Folklor je nacionalno blago i kojim se predstavljavu i diče sve države sveta !!! Majmunčino !!!

Voja

pre 1 godinu

E sad da jos pocnu po apartmanima da peku paprike za ajvar i SRAMOTA je kompletna ( ovi bre izgleda nemaju nista u glavi kad su dali ovako lep adut svima da nas zjb a narocito hrvatima)

Dragan

pre 1 godinu

Ma da mi smo najgori .Najbolje je da se drogiramo po beogradskim splavovima do zore.Mislim sa elitnim stranim turistima.

Vani

pre 1 godinu

Komplet seljana. Najsmešnije je što ovo sem nama samima nikom nije interesantno. Gledaju nas kao klovnove

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...
NBA

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...

Legendarni košarkaš Indijane, Redži Miler (58), gostovao je u podkastu kod poznatog novinara Dana Patrika i tom prilikom je govorio o srpskom centru Nikoli Jokiću (29) koji bi trebao treći put u karijeri da bude proglašen za najkorisnijeg igrača u NBA ligi.

07.05.2024

14:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set