• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

19.07.2022

17:37

GOSTI STIGLI ČAK IZ MEKSIKA! U Vladičinom Hanu i Nišu počeo  Međunarodni studentski festival folklora

S.T.

Vesti

GOSTI STIGLI ČAK IZ MEKSIKA! U Vladičinom Hanu i Nišu počeo Međunarodni studentski festival folklora

Podeli vest

U Vladičinom Hanu je u toku 15. Međunarodni studentski festival folklora

U Vladičinom Hanu je u toku 15. Međunarodni studentski festival folklora. Festival je počeo u nedelju i trajaće tri dana. Prve večeri nastupio je ansambl "Timisul" iz Rumunije, folklorna grupa "France Marol" iz Slovenije i KUD "Branislav Nušić" iz Vladičinog Hana.

Foto: S.T.

 

Gosti Hana su ansambli iz Bugarske i Republike Srpske. Poslednje večeri, ovog jedinstvenog doživljaja kulture, tradicije i običaja, publici će se predstaviti svojim igrama folklorne grupe iz Meksika i Severne Makedonije.

Foto: S.T.

 

Međunarodni studentski festival folklora postao je već tradicionalan u Hanu, jer saradnja sa Studentskim kulturnim centrom iz Niša, koji je organizator ovog dešavanja, traje godinama.

Centralni deo manifestacije odvija se u Nišu, a deo programa su u prilici da vide i još neki gradovi i opštine poput Hana. Hanska publika je veliki ljubitelj ovakvih dešavanja, pa su svi koncerti veoma posećeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set