• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

21.10.2022

11:22

SVE IDE PO PLANU I BEZ VEĆIH NEPRAVILOSTI! Do sada popisano više od 4,7 miliona građana

Pixabay, Pngwing

Vesti

SVE IDE PO PLANU I BEZ VEĆIH NEPRAVILOSTI! Do sada popisano više od 4,7 miliona građana

Podeli vest

Republički zavod za statistiku saopštio je da Popis 2022 teče po planu i bez većih nepravilnosti na terenu, uz podatak da je do sada popisano više od 4,7 miliona građana

Za 20 dana popisano je oko 4.700.000 stanovnika što je oko 65 odsto u odnosu na broj stanovnika iz popisa 2011. godine, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, popisano je i oko 2.430.000 stanova što je oko 75 odsto u odnosu na broj stanova iz popisa 2011.

Takođe, za 20 dana popisano je i oko 1.800.000 domaćinstava što je oko 72 odsto u odnosu na broj domaćinstava iz popisa 2011.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BRANKINO SLATKO OD ŠLJIVA JE PRAVI DELIKATES! Domaćica otkrila recept -  Jedan sastojak daje poseban ukus
Srbija

BRANKINO SLATKO OD ŠLJIVA JE PRAVI DELIKATES! Domaćica otkrila recept - Jedan sastojak daje poseban ukus

Za žene na selu, naročito starije životne dobi karakteristično je da se bave pripremom zimnice, slatke ili kisele i uglavnom je to za porodične potrebe i za bliže prijatelje. Jedna od tih žena je i Branka Joksić iz čačanskog sela Ježevica, koja je u pripremi slatke zimnice otišla korak dalje i odlučila da svoje umeće prezentuje javnosti, a njen specijalitet je slatko od šljiva punjeno orasima

21.10.2022

11:15

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set