• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.11.2022

21:14

OVOG DATUMA ĆE PASTI SNEG U BEOGRADU! RHMZ objavio prognozu, evo kada se OČEKUJU SNEŽNE PADAVINE u ostalim gradovima!

Tanjug/Dragan Kujundžić

Vesti

OVOG DATUMA ĆE PASTI SNEG U BEOGRADU! RHMZ objavio prognozu, evo kada se OČEKUJU SNEŽNE PADAVINE u ostalim gradovima!

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) je objavio prognozu za narednih mesec dana. Najavljeno je i kada se očekuje prvi sneg u gradovima širom Srbije

Prema mesečnoj prognozi RHMZ-a, temperatura će biti u stalnom padu, dok se sneg u Beogradu, kao i u Novom Sadu i Kragujevcu očekuje 19. novembra.

U Nišu se sneg očekuje nešto kasnije, 24. novembra. Prognozira se da će sneg na Zlatiboru pasti 12. novembra, a na Kopaoniku sneg se očekuje već 6. novembra.

Foto: printskrin RHMZ

Vreme narednih dana

U Srbiji ujutru magla po kotlinama i ponegde u nižim predelima, a na severozapadu očekuje se umereno naoblačenje, koje će, premeštajući se u toku dana ka ostalim krajevima, slabiti pa se očekuju duži sunčani intervali, naročito na jugu i jugoistoku.

Lokalna pojava slabe kratkotrajne kiše očekuje se krajem dana i u toku noći na severu Srbije.

Vetar slab i umeren, u Negotinskoj Krajini povremeno i jak, severozapadni.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Najniža temperatura od 2 do 10, a najviša od 18 na severu Vojvodine do 27 stepeni na istoku i jugoistoku, saopštio je RHMZ.

U Beogradu ujutro u pojedinim delovima grada kratkotrajna magla, a u toku dana malo do umereno oblačno.

Vetar slab do umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 10, a najviša oko 20 stepeni.

U Srbiji će do 9. novembra biti umereno oblačno i u većem delu suvo. Kratkotrajna kiša se očekuje tek ponegde u petak na zapadu Srbije, a za dane vikenda i u ostalim krajevima južno od Save i Dunava.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Košava će duvati od petka do kraja sedmice u Vojvodini, Pomoravlju i Podunavlju.

Dnevna temperatura do subote u većini mesta od 17 do 23, a zatim u padu na vrednosti od 14 do 19 stepeni.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robi

pre 1 godinu

dakle tada kreće grejna sezona, ili možda ne ??

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Nadam se da će daljinsko grejanje biti celog dana uključeno bar kad počne da pada sneg, kad već ne uključuju u večernjim satima kad je u posleponoćnim satima u stanu osam do deset stepeni a u večernjim satima su zidovi stana i vazduh u stanu dosta hladni.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set