• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

31.12.2022

13:05

LAS VEGAS U TOPOLOVNIKU! Najlepša kuća u braničevskom kraju i ove godine ZASIJALA PUNIM SJAJEM (VIDEO)

V.J.

Vesti

LAS VEGAS U TOPOLOVNIKU! Najlepša kuća u braničevskom kraju i ove godine ZASIJALA PUNIM SJAJEM (VIDEO)

Podeli vest

I ove godine, pripreme za novogodišnje praznike predstavljaju posebnu radost u domu porodice Nebojše ( 55 ) i Biljane (48) Drikić u selu Topolovnik kod Velikog Gradišta

Sa velikim zadovoljstvom i uživanjem nekoliko dana daju sve od sebe kako bi njihova kuća bila najlepše ukrašena u kraju.

- Od nas se to svake godine očekuje. Navikli smo ljude da naša kuća bude kao iz bajke . Istina treba nam oko sedam dana da ovu trospratnicu napravimo da bude baš kao iz bajke, ali vredi truda. Svi koji ovim putem prolaze staju, slikaju je, slikaju se pored nje, svi su oduševljeni posebno deca iz našeg mesta koja uživaju, kod svetleće kočije sa irvasima i ispod jelke, kaže ponosno Nebojša čijih je ruku delo ovako lepo dekorisna kuća u Topolovniku.

Foto: V.J.

 

Po struci je modelar. Radio je u nekadašnjoj fabrici kožne galanterije ,, Moda,, iz Velikog Gradišta , pa se pre tri decnije sa suprugom Biljanom koja je šnajderka uputio u Italiju gde su mu radili roditelji i tamo su na radu i dan danas. Kao i ostali slični njima koji su u inostranstvu, praznici predstavljaju najveću radost kada se iz pečalbe vraćaju u svoj kraj, kako bi se okupila familija, prijatelji i zajedno proveli najveseliji praznici.

- Za nas je to pravi odmor. Dolazimo kući, nekada su sa nama i deca i uz ovu našu bajku od kuće prava je radost i potpuni užitak, pogotovo za Novu godinu i Božić, kaže Biljana koja je glavni inicijator svega i kada je dekoracija kuće i priprema bogate praznične trpeze.

Foto: V.J.

 

- Biljana je tu da sve isplanira a ja da njene želje ispoštujem, uslišim i da slušam , kroz smeh kaže Nebojša i napominje da ne žale novca za dekoraciju svoje trospratnice svake godine. Trude se da ona izgleda svake godine sve lepša i drugačija.

Sjaji kao u ,,Las Vegasu,,u centru Topolovnika, ali Drikići ne žale ni kada su poveći računi za utoršenu struju. Samo nek je lepo i neka sto više sija.

Foto: V.J.

 

 - Uvek nam ostane od predhodne godine puno ukrasa i lampiona, pa svake naredne dopunjavamo novim. Samo za svetleće ukrasne trake treba mnogo vremena i truda da se trospratnica okiti.

Foto: V.J.

 

 

Utrošeno je ove godine preko 2.000 metara svetlećih ,,creva,,samo. Ostale ukrase više ne brojimo, prča zadovoljno Nebojša , koji je svake godine dobitnik prve nagrade Turističke organizacije Velik Gradište za najlepše dekorisnu kuću u Stigu tokom Novogodišnjih praznika ali i tokom leta , za najpeše uredjene cvetne balkone.

Ukrašena dvospratnica porodice Drikić u selu Topolovnik iz godine u godinu prava je novogodišnja atrakcija. Nakon nedelju dana uloženog truda i ovoga puta konačno je zasijala punim sjajem i pokazala da je na ovakav prizor vredelo čekati.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set