• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/tkpnews

29.01.2023

20:28

MEŠTANI TVRDE, NOĆU IM STVARI LETE SAME OD SEBE!? Pravi strah vlada u varoši na jugu Srbije, već tri dana se okupljaju i snimaju čudnu pojavu (VIDEO)

Vesti

MEŠTANI TVRDE, NOĆU IM STVARI LETE SAME OD SEBE!? Pravi strah vlada u varoši na jugu Srbije, već tri dana se okupljaju i snimaju čudnu pojavu (VIDEO)

Podeli vest

Neki meštani kažu da veruju da se neko šali s njima, ali uz moć telekinetike odnosno da neko pokreće stvari bez fizičkog kontakta, baš kao lik Perhana u kultnom filmu “Dom za vešanje”

Prava misterija vlada u Niškoj ulici, u jednom od naselja u Beloj Palanci, jer “nešto” već tri dana uliva strah u kosti meštanima ovog dela varoši jer im noću lete stvari same od sebe?!

To je toliko uzelo maha da su se 23. januara uveče, okupili ljudi na ulici posmatrajući ovu pojavu nejasnog i nedefinisanog oblika. Svaka noć unazad dva-tri dana, od oko 20 sati pa do zore, meštani nemaju mira jer “nešto” nosi crepove, lete staklene flaše.

Policija je za medije potvrdila da je bila na licu mesta i da se sprovode istražne radnje.

– Mi smo izašli na lice mesta, sačinili zabelešku i istražnje radnje su u toku –  rekli su u policiji.

 

 

Pojedini meštani Bele Palanke se smeju ovoj pojavi, ali ni oni ne mogu da pretpostave o čemu se radi.

Belopalančanin M.I. svedok ovih događaja ne može ni da pretpostavi o čemu je reč.

– Mi smo se okupili sinoć zato što se mnogi plaše ove pojave. Lete nam flaše na kuće, crepovi otpadaju s krovova, kante nekakve lete, ma užas. Zvali smo policiju da odmah uhapsi nekog ako se neko zeza sa nama. Nije nam prijatno. Od uveče samo žene počinju da vrište. Neki pretpostavljaju da je onaj vetar što ga zovu “pijavica”, al’ to bi redom rušilo stvari, a ne ovako haotično. I nemoguće da se pojavljuje u isto vreme – kaže Belopalančanin M.I..

Neki meštani kažu da veruju da se neko šali s njima, ali uz moć telekinetike odnosno da neko pokreće stvari bez fizičkog kontakta, baš kao lik Perhana u kultnom filmu “Dom za vešanje”.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda milunovo kupilo

pre 1 godinu

To je zubati drekavac. Naročito je aktivan ako kreneš javno da kritikuješ Rošavog i Pičkoustog. Tad dreči k'o babuni u teranju ?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set