• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Agromedia

08.02.2023

20:42

(VIDEO) MILOJKU TOLIKO PROSLAVIO BIZNIS U NJENOM SELU, DA JOJ NE TREBA REKLAMA! Vratila se sa mužem iz Švajcarske i donela novo znanje u Srbiju

printscreen Agromedia

Vesti

(VIDEO) MILOJKU TOLIKO PROSLAVIO BIZNIS U NJENOM SELU, DA JOJ NE TREBA REKLAMA! Vratila se sa mužem iz Švajcarske i donela novo znanje u Srbiju

Podeli vest

Miljojka Lukić iz sela Ovsište seoskim turizmom počela je da se bavi nakon što se sa mužem vratila iz Švajcarske. Znanje i iskustvo koje su tamo stekli odlučili su da primene na sopstvenom gazdinstvu

Kuća im je udaljena od puta, priroda koja ih okružuje je prelepa i kockice su se sklopile. Prvi gosti su počeli da pristižu prvo je došla kako oni kažu jedna žena iz Beograda sa dva unučeta i posle toga je sve išlo svojim tokom.

Imaju porodični apartman i nekoliko zasebnih soba. Miljojka kuva za sve goste, ima domaće sirovine, tove svinje, imaju kokoške, a kuvaju na smederevcu. Za doručak sprema kačamak od svog belog kukuruza koji se melje na obližnjoj vodenici, za ručak mesi integralni hleb koji se peče u furuni.

Gosti najviše vole sarme, pihtije... Najviše gostiju dolazi iz Beograda, a ima ih i iz Švajcarske koji se redovno vraćaju, priča Miljojka za Agromediju.

Lukići se ovim poslom bave zato što vole a ne zato što im je moranje. Miljojka se nada da će ovaj posao da nastave mlađi ukućani koji sada uz njih stiču prva znanja.

Miljojka naglašava da ovo nije posao danas hoću, sutra neću, pet dana radim, pa tri ne radim, nego posao koji se radi stalno i gde nema vikenda pa ko reši da se upusti u seoski turizam mora prvo dobro da razmisli.

Miljojka kaže da se nikad nisu gotovo ni reklamirali jer u njihovom slučaju reklama ide od usta do usta i da je najbolja reklama preporuka.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set