• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.03.2023

15:20

POGLEDAJTE SKANDALOZAN SNIMAK TUČE U SMEDEREVSKOJ ŠKOLI! Profesor oteo telefon učeniku pa nastao haos, letela i stolica!   (VIDEO)

printscreen Twitter

Vesti

POGLEDAJTE SKANDALOZAN SNIMAK TUČE U SMEDEREVSKOJ ŠKOLI! Profesor oteo telefon učeniku pa nastao haos, letela i stolica! (VIDEO)

Podeli vest

U školi u Smederevu došlo je do fizičkog obračuna između jednog učenika i profesora.

U Tehničko-tehnološkoj i poljoprivrednoj školi "Despot Đurađ" u Smederevu došlo je do fizičkog obračuna između jednog učenika i profesora. Do incidenta je došlo kada je nastavnik oteo učeniku mobilni telefon koji je on koristio na času.

Jedan od učenika snimio je sukob, a sve se dešavalo na času matematike, a ovaj video se pojavio i na Tviteru. 

 

 

Na snimku koji je objavljen vidi se da se sve dešava u učionici, na času matematike. Jedan od učenika snimao je ceo inident.

Kako se vidi na snimku, profesor stoji ispred table, u jednom trenutku se obraća grupi učenika koji su inače drugi razred, a zaitim i kreće ka jednom od njih. Sve vreme on nešto govori, ali taj deo snimka nema ton, tako da nije poznato šta priča.

U trenutku kada stiže do đaka i dalje se raspravljajući sa njim, kako se to može zaključiti na osnovu gestikulacije, otima mu telefon i kreće da se vraća ka katedri. Na snimku se vidi i grupa učenika kako sve ovo posmatra.

Tražio mobilni nazad

U isto vreme, učenik žustro ustaje za profesorom pokušavajući da vrati svoj mobilni telefon, vuče i cima profesora za ruku.

U celom ovom okršaju i otimanju oko telefona, učenik kreće da pada, ali uspeva da ostane na nogama, te nastavljaju da se guraju i otimaju. Profesor podiže prevrnutu stolicu i papire pale sa katedre u celom tom okršaju, ispravlja se, nakon čega se vidi kako učenik odguruje profesora ka tabli. Nastavnik se povlači i napušta učionicu.

Direktor: Ispitujemo ceo slučaj

Da se ovaj incident dogodio potvrdio je Miladin Vitorović, direktor škole "Despot Đurađ" u Smederevu. Kako kaže, incident se desio u ponedeljak, 27. februara.

Prema njegovim rečima, on ima informaciju da se "nešto desilo oko telefona", kao i da je profesor dao izjavu nadlaženima u školi. Takođe, dodaje, niko od učenika mu se nije požalio ovim povodom.

- Ispitujemo ceo slučaj i postupamo dalje po proceduri - rekao je Vitorović.

Slučaj za sada nije prijavljen Ministarstvu prosvete.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srboholik

pre 1 godinu

Lepo zabraniti mobilne u školi i rešen problem. Neće imati razloga za glupiranje jer nema snimanja... Oni (huligani) to rade da bi se dokazivali na društvenim mrežama...

Dejan

pre 1 godinu

Izbaciti smrada iz škole a roditelje fino kazniti.

pera rogonja

pre 1 godinu

Niko ne moye da ometa nastavu od ucenika.Treba odmah isterati ucdenika iy skole.Kako mu je samo palo na pamet da se obracunava sa profesorom.Ako roditeljima nije nesto jasno odmah ga isterati iy skole.

Sosa

pre 1 godinu

Najbolje bi bilo da se profesor i ostali profesori izvine tom "finom" đaku.Izgleds da treba da im se dodvoravanja još od malena - roditelji, učitelji, nastavnici, profesori... Krajnje je vreme da se uvede red i da se zna ko je ko.Razmaženo derište izbaciti iz škole, bez mogućnosti upisa u školu iste vrste.U slučaju da se i u drugoj školi ponovi ista vrsta prestupa, onemogućiti mu upis u srednju školu.

Mija

pre 1 godinu

PROFESORU TREBA DATI PO KRATKOM POSTUPKU OTKAZ !!!! Sankcije za učenika se primenjuju a ne da profesor otima ličnu imovinu !! U Srbiji se tako ponašaju ljudi čim imaju maaaaloo višu funkciju ,,,,strašno !!!!

Gebo

pre 1 godinu

Primitivna srpsko poturska posla iz zaostale istoccnjacke kvazi državice ruske male kujice servije. Pljuc!

Djordje

pre 1 godinu

Sta treba da se desi kako bi se profesori napokon zastitili od bahatih i agresivnih ucenika?

ZAvram

pre 1 godinu

Срамота, брука, пораз српског школског система... Ионако недостају професори математике, још ће и балавци да их вређају, ниподаштавају, шутирају, отимају телефоне... Је ли ово једно од тих ЕУ поглавља, којим се међу младе уводи слобода хаоса и непоштовања старијих? Ако држава (ресорно министарство, а ништа спектакуларно не очекујем од актуелног министра), што пре не пробуди, и с највећом пажњом приступи коренитим променама у понашању ученика, којима је пре место у неком поправном дому, оде држава дођавола! Зар су овакви будућност Србије???

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Poslanik SPS Igor Braunović, preti Vučiću?
Politika

Nebojša Bakarec: Poslanik SPS Igor Braunović, preti Vučiću?

Igor Braunović, poslanik SPS, generalni direktor državnog preduzeća „Srbijašume“ već 15 godina, član Glavnog odbora SPS, je 28.6.2024. godine, na Vidovdan, na planini Bobiji, u zapadnoj Srbiji, održao sramni govor na kome bi mu pozavideli Milovan Brkić, Srđan Milivojević, Ćuta Jovanović i Radomir Lazović zajedno. Snimak tog govora Braunović je objavio na društvenim mrežama političkog udruženja „Naša Drina“ čiji je predsednik.

04.07.2024

17:46

TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set