• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

24.03.2023

19:28

DRAMA U NOVOM PAZARU! Profesorku Đerlek napali psi, ona braneći se pala i polomila ruku!

Foto.A.G.

Vesti

DRAMA U NOVOM PAZARU! Profesorku Đerlek napali psi, ona braneći se pala i polomila ruku!

Podeli vest

Profesoricu Tehničke škole u Novom Pazaru Amelu Đerlek rano jutros napali su psi na Rekreativnom centru, a ona je, prikom pokušaja da se odbrani, pala i polomila ruku.

Đerlek je za Informer kazala da je krenula na posao i da je primetila pse. Oni su, kako kaže, krenuli ka njoj i počeli da laju. Preplašena profesorica pokušala je da se odbrani tašnom.

-Nasrtali su na mene sa svih strana. Pokušavala sam tašnom da ih zaplašim i oteram i tada sam pala, ni sama ne znam kako… Bila sam u šoku. Mislila sam da će me tada iskomadati ali oni su otišli, priča Amela za Informer.

Ona kaže da u tom trenutku nije bilo nikoga na Rekreativnom centru.

-Ramazan je, bilo je rano kada sam krenula na posao, pa na Rekreativnom centru nije bilo ljudi, kazala je ona.

Foto: Privatna arhiva

 

U školi je kolegama ispričala šta joj se dogodilo.

– Ruka me je bolela, pojavio se otok. Iz škole su me prevezli do bolnice i snimak je pokazao da je ruka polomljena, kazala je Amela Đerlek za Informer.

Napad pasa prijavljen je nadležnim službama.

Nedavno je trudnicu u devetom mesecu trudnoće napao čopor pasa u krugu Opšte bolnice. Trudnica je tada zadobila dva ujeda u predelu nogu.

Problem sa psima lutalicama odavno je prisutan u Novom Pazaru, a grad je angažovao firmu iz Vrnjačke Banje koja ih hvata dva puta nedeljno. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DOKLE VIŠE?! Romi kamenovali dečiji autobus u Zemun Polju! DECA UZNEMIRENA ZVALA RODITELJE! Policija na terenu, oglasio se i predsednik opštine! (FOTO)
Beograd

DOKLE VIŠE?! Romi kamenovali dečiji autobus u Zemun Polju! DECA UZNEMIRENA ZVALA RODITELJE! Policija na terenu, oglasio se i predsednik opštine! (FOTO)

Novi incident dogodio se u Zemun Polju u Osnovnoj školi "Ilija Birčanin" kada su mladi Romi kamenicama gađali autobus dece iz Batajnice koja pohađaju tu školu. Napad se desio u putu dok su deca iz Batajnice išla ka svom naselju. Oni idu u tu školu jer se njihova renovira pa su već drugu godinu prinuđeni da se školuju na ovaj način.

22.03.2023

18:29

sledeća vest

Vesti

Teretnjak poznate marke povučen sa tržišta Srbije!
Društvo

Teretnjak poznate marke povučen sa tržišta Srbije!

Teretna vozila robne marke Volvo model FL/FE/DE (3) u varijantama: A3-MDV, TYPE-FL, EM-EU6, OBDEP-E, ENG-D5/ENG-D8; A4-MHDV, TYPE-FE, EM-EU6, OBDEP-E, ENG-D5/ENG-D8; 17-VPT, TYPE-DE, EM-EU6, OBDEP-E, ENG-D8 opozvani su sa tržišta Srbije zbog opasnosti od povreda.

03.10.2024

10:09

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set