• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

10.04.2023

11:44

ZEC NA MOTORU! Trinaesti humanitarni bajkerski skup u Zrenjaninu! (FOTO)

Z.I.

Srbija

ZEC NA MOTORU! Trinaesti humanitarni bajkerski skup u Zrenjaninu! (FOTO)

Podeli vest

Tradicionalnim okupljanjem na centralnom gradskom trgu u Zrenjaninu, zvanično je otvorena nova moto sezona, a humane bajkere, koji su i ove godine podržali i učestvovali u brojnim humanitarnim akcijama, pozdravio je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

Gradonačelnik Zrenjenina Simo Salapura objasnio je da su motociklisti najugroženiji u saobraćaju i da žele da se pozabave njihovom bezbednošću.

- Obzirom da su motociklisti najugroženija kategorija učesnika u saobraćaju, sa ciljem podizanja svesti ostalih vozača na njihovu bezbednost, dogovorili smo se da u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja, organizujemo zajedničku akciju koja bi za cilj imala povećanje njihove bezbednosti - istakao je gradonačelnik Salapura.

Foto: Z.I.

Predsednik Moto kluba Petrovgrad iz Zrenjanina, Ivan Popov, ne skrivajući zadovoljstvo zbog velikog broja okupljenih bajkera, a bilo ih je preko stotinu, istakao je tradicionalnu manifestaciju "Moto zeka", u kojoj je ove godine učestvovalo petnaestak klubova iz Zrenjanina, kao i prijatelji iz Slovenije, Surčina, Stare Pazove i drugih gradova.
     

- U saradnji sa zrenjaninskim klubovima Panonski vukovi i Road Flyers, trinaesti put organizujemo ovu humanitarnu akciju koju je osmislio i pokrenuo legendarni zrenjaninski motociklista Miša Hromčik i darovali smo decu iz dnevnog centra Alternativa, kao i novoosnovano udruženje za pomoć osobama sa autizmom Srednjobanatskog okruga Plavi krug - naglasio je Popov, uz zahvalnost članica udruženja Plavi krug, Sunčice Marić i Lane Vasić, koje su istakle da im je pomoć od 20 hiljada dinara istinski vetar u leđa za aktivnosti koje obavljaju. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set