• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

13.05.2023

11:37

I TO JE MOGUĆE - RECI "DA" U VAZDUHU - Veridbe u posebnoj kabini zlatiborske gondole postale hit!

Z.G.

Vesti

I TO JE MOGUĆE - RECI "DA" U VAZDUHU - Veridbe u posebnoj kabini zlatiborske gondole postale hit!

Podeli vest

U posebno dekorisanoj kabini zlatiborske gondole za tri meseca već 12 parova potvrdilo je svoju ljubav veridbom.

- "Romantičnu kabinu" ili "Ljubavnu", kako su je prozvali, uveli smo simbolično 14. februara, na Dan zaljubljenih. Od tada do danas u njoj smo imali 12 prosidbi. Prvi par je bio iz Požege, a bilo je parova iz Užica, Beograda, Bajine Bašte, pa i iz Bosne i Hercegovine, a poslednji je došao za prvomajske praznike iz Crne Gore. Ne bi trebalo da pričam, ali uskoro ćemo opet imati lep događaj - kaže Ivana Lazović iz JP "Gold gondola".

Obično devojke ne znaju šta im mladići pripremaju, ali kada priđu i vide da ulaze u posebno dekorisanu kabinu sa detaljima u znaku ljubavi, naslute nameru.

- Kabina je samo za dvoje. Tu ih sačekaju domaći kolači u kutiji sa našim znakom i srcima. Posebno su iznenađenje vino i dve čaše koje im ostaju kao suvenir. I dok se voze gondolom, mladić u svojoj režiji prosi devojku. Vožnja traje oko sat vremena. Za to vreme oni uživaju uz romantične zvuke muzike koji se čuju u kabini - prepričava Ivana.

U toj kabini nisu se samo vozili oni koji su na početku ljubavi. 
- Bio je jedan stariji par koji je u "Romantičnoj kabini" potvrdio svoju dugogodišnju ljubav. Jedna devojka je svojoj drugarici priredila izenađenje za rođendan, pa je unajmila kabinu. Tek idu lepi dani i očekujemo da ćemo imati mnogo više lepih događaja u "Romantičnoj kabini" - dodaje Ivana.
Ona ističe da su svi puni utisaka kada izađu iz kabine, naročito isprošene devojke, koje ne skidaju osmeh s lica.

Ova atrakcija uz rezervaciju košta 12.500 dinara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set