• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2023

13:49

TV INFORMER POČEO SA RADOM! Prvi put u Srbiji održan kolegijum uživo pred kamerama (FOTO)

Peđa Milosavljević

Vesti

TV INFORMER POČEO SA RADOM! Prvi put u Srbiji održan kolegijum uživo pred kamerama (FOTO)

Podeli vest

Danas je održan prvi kolegijum televizije Informer koji je vodio glavni i odgovorni urednik Dragan J. Vučićević.

Jutros tačno u 08:00 počeo je sa emitovanjem eksperimentalni program “Informer TV". 

Kolegijum, koji je vodio glavni i odgovorni urednik Dragan J. Vučićević, održan je pred kamerama. Naši gledaoci mogli su da čuju i vide kako izgleda kolegijum integrisane redakcije Informera.

Svakog dana sem subote možete pratiti posle 10 časova kolegijum redakcije Informer.

Na kolegijumu urednici su iznosili teme i priloge koje možete čitati u Informeru, pratiti na sajtu informer.rs kao i na Informer TV.

- Dobro jutro, danas je veliki dan. Tačno u 8 časova kreće eksperimentalni program Informer televizije. Na 120 poziciji Telekomove kablovske mreže na poziciji 20 Supernove kablovske mreže počinjemo sa emitovanjem probnog informativnog programa. Uskoro za dve - tri nedelje naš program emitovaćemo i 24/7 na našem portalu Informer.rs. Gledaćemo se još! Informer televizija! - rekao je Dragan J. Vučićević.

Već prvog dana u Jutrarnjem programu Informer Tv ugostio je Jovanu Jeremić, Darka Tanasijevića, Zorana Anđelkovića i mnoge druge.

Možete nas gledati na kanalu 120 Telekomove kablovske mreže (pozicija 20 na Supernova) svakog dana. 

Uskoro ćete “Informer TV” moći da pratite i preko našeg portala i to potpuno besplatno!

Gledajte nas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krivi

pre 10 meseci

Čekaj bre malo...svi ste na broju, ali... gde je ON? Sakrio se? Gde bre? Čuva ga vojska. Zašto? Zato što je prevario narod na Kosovu.

Arkadije

pre 10 meseci

Samo napred. Elta na čelu sa Kijom kockar. Dodajte Staniju pa Kulić i polako preselite zadrugu sa pinka. Imaćete stručni kadar sa diplomama za noćni rad. Jadno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set