• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rešetka.rs

04.06.2023

12:41

KAD SI MALER S MOLEROM! Leskovčanka pozvala majstora za krečenje, a on je opljačkao i pobegao

Pixabay

Vesti

KAD SI MALER S MOLEROM! Leskovčanka pozvala majstora za krečenje, a on je opljačkao i pobegao

Podeli vest

Leskovčanka (45) putem stranice Leskovačka onlajn pijaca na Fejsbuku pronašla je oglas za usluge molera i pozvala ga da joj okreči kuću, a on je posao sam "naplatio" i usred posla otišao...

- Bukvalno sat vremena posle krečenja sobe, u kojoj sam ga ostavila samog, rekao je da mora da ide da kupi novu četku i više se nije vratio. Onda sam videla da mi fali novac iz novčanika. U njemu je bilo 100 evra a i nešto dinara. Sve je odneo i pobegao - ispričala je za "Rešetka.rs".

Slučaj je prijavila policiji, a kako kaže, ispostavilo se da se lažno predstavio kao moler.

- Napisao je u oglasu da je iz Crne Trave, ali posle policijske prijave utvrđeno je da čovek sa takvim imenom i prezimenom tamo ne postoji - dodala je opljačkana žena i upozorila sugrađane da budu obazrivi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set