• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. I.

08.06.2023

17:32

NEZAPAMĆENO NEVREME U NOVOVARAŠKOM KRAJU: Veliki odroni na magistrali, planinska sela bez struje - MEŠTANI U ŠOKU (FOTO, VIDEO)

B. I.

Vesti

NEZAPAMĆENO NEVREME U NOVOVARAŠKOM KRAJU: Veliki odroni na magistrali, planinska sela bez struje - MEŠTANI U ŠOKU (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Jaka oluja na teritoriji opštine Nova Varoš, o kojoj smo nedavno izveštavali, za sobom je ostavila velike posledice, nadležne ekipe su na terenu.

Oluja praćena jakim vetrom, kišom i gradom u popodnevnim satima paralisala je saobraćaj od Nove Varoši ka Zlatiboru.

Zbog stenja i kamenja, koje se usled velikih padavina survalo duž magistralnog puta, saobraćaj je usporen i trenutno ga policija reguliše.

Kako su nam rekli iz Puteva "Užice",njihove ekipe su na terenu, a da bi se što pre normalizovao saobraćaj upućene su ekipe i iz Prijepolja i iz Užica.

- Zbog jakog nevremena i velike količine vode ima puno odrona u blizini Kokinog Broda, naše ekipe su na terenu, kao i mehanizacija - rekao je za Informer Alen Mušanović iz Puteva "Užice".

Vozači koji su se u trenutku oluje našli na toj deonici magistralnog puta bili su prinuđeni da zaustave vozilo i sačekaju da se nevreme smiri.

Planinska sela bez struje

Zbog jake grmljavine i olujnog vetra, veliki broj domaćinstava je bez električne energije, a gradonosni oblaci najviše su zakačili sela Negbinu i Burađu.

Ni najstariji meštani ovog kraja ne pamte ovakvu oluju, da se dvorišta i brda zabele kao u sred zime.

Maline i ostalo voće koje je u fazi cvetanja, grad je obrao pre vremena, dok povrtarske kulture zbog loših vremenskih uslova još uvek nisu uspele ni da izniknu iz zemlje.

Šteta je velika, ali kako kažu gorštaci, mora se dalje, jer takva je fabrika ispod vedrog neba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set