• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

23.06.2023

15:51

MORE, MOMCI, NE GAZ`TE PRIRODU! SELI U DŽIP PA RADE ŠTA HOĆE! Nacionalni park "Tara" prijavio policiji bahate vozače (VIDEO)

Z. G.

Vesti

MORE, MOMCI, NE GAZ`TE PRIRODU! SELI U DŽIP PA RADE ŠTA HOĆE! Nacionalni park "Tara" prijavio policiji bahate vozače (VIDEO)

Podeli vest

Kamere za praćenje divljači snimile su nedavno konvoj od 15-ak terenaca kako divljaju po rezervatu Račanska šljivovica bez obzira na to što su table sa obaveštenjem da je reč o lokalitetu prvog stepena zaštite postavljene na vidnom mestu.

Zbog ovakvih učestalih incidenata, nadležni iz NP "Tara" predali su video snimke policijskoj
stanici Bajina Bašta radi pokretanja prekršajnog postupka i očekuju da će ih pronaći po registarskim tablicama. 

 

 

- Кada nam po rezervatu prirode jure džipovi nije ni čudo što se medvedi viđaju po naseljima, pa i u samoj Bajinoj Bašti. Očigledno su ih nesavesni divljaci, koji misle da su iznad zakona i države, isterali iz šume – navode iz NP "Tara".

Prema Zakonu o zaštiti prirode ovde su dozvoljena samo naučna istraživanja i organizovane posete.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set