• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.07.2023

13:24

Matičarka u Valjevu tražila da se venčanje odloži! Razlog je bila jedna osoba (VIDEO)

Shutterstock

Vesti

Matičarka u Valjevu tražila da se venčanje odloži! Razlog je bila jedna osoba (VIDEO)

Podeli vest

Srpska veselja su opšte poznata u našem narodu, ali i šire, međutim jučerašnje venčanje u Valjevu zasigurno je zadalo domaći zadatak nadolazećim slavljima.

Snimak sa ove svadbe obišao je internet, a pet minuta slave mladencima je ukrao ni manje ni više nego njihov kum. 

Kako se na našim veseljima uvek dobro popije, nekoliko čašica više popio je i kum koji je trebalo da venča mladence, kada su gosti odlučili da ga pošalju kući, mladoženja nije dao.

Mladić je od količine popijenog alkohola jedva stajao, o hodanju nije bilo ni reči, pa su mu dva jača momka pomogla da dođe do oltara - nekako je i uspeo, "četvoronoške".

Okupljeni gosti bodrili su kuma koji je bio u transu "Ajmo kume" i pozdravljali ga aplauzom.

 

 

Matičarka, ugledavši pijanog kuma, ostala je frapirana i odmah predložila da se venčanje odloži, međutim to nije dolazilo u obzir. 

Venčanje je krenulo, doduše kuma su pridržavali, a mladenci su mu nisu zamerili i uz osmeh su ga izljubili - jer ipak kum nije dugme, mada dva su mu otpala sa košulje.

Nakon čina, kum je ipak napustio slavlje, a proslava je trajala do dugo u noć.

Mladencima želimo puno sreće, a njihove venčanje zasigurno će ostati upamćeno!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set