• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Lazarević

11.08.2023

16:11

On je pojeo 153 ćevapa i planira novi rekord! Sad hoće da smaže bika!

privatna arhiva, tanjug

Vesti

On je pojeo 153 ćevapa i planira novi rekord! Sad hoće da smaže bika!

Podeli vest

Pre samo desetak dana Sermed Maktouf iz Travnika u Novom Pazaru pojeo je 153 ćevapa! A sad planira još veći zalogaj...

Sermed (33) je pojeo mega porciju ćevapa, čak deset puta veću od prosečne i kaže da se odlično osećao! Dok se mnogi pitaju da li mu je bilo muka, novinaru Informera k`o iz topa odgovara:

- Ma kakvi muka! Nikada mi nije muka od hrane! Muka mi je kad ne jedem!

Ovaj poznati bosanskohercegovački tiktoker sada ima novi cilj!

Foto: Privatna arhiva

Sermed Maktouf kaže da šeste godine nisu mogli da ga nateraju da jede

- Želja mi je da 'otresem' jednog bika! Da vidim za koliko mogu da ga smažem, možda oborim još jedan rekord- otkriva nam. 

Karijeru sa snimanjem gastro-izazova počeo je u vreme pandemije koronavirusa pa tako skoro svaki njegov obrok prati milionska publika. Za mesec dana u proseku ima po 30 miliona gledalaca!

U Srbiji je bio više puta, a osim ukusnih ćevapa iz Novog Pazara pamti i poslastice iz beogradskih poslastičarnica.

- Jedem sve sem salate. Bio sam i Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Užicu, Priboju, Prijepolju, Novom Pazaru... Gde god odem obaram rekorde jer 'zdravlje na usta ulazi' tako su mi govorili dok sam bio mali - kaže Sermed.

Foto: Privatna arhiva

Od velike mature, za 15 godina ugojio se 100 kilograma

Nema sumnje da ovaj mladić uživa u hrani, a to mu se i vidi!

Za poslednjih 15 godina Sermed je nabacio tačno 100 kilograma! To je otkrio kada se nedavno sastao sa društvom iz srednje škole, na proslavi godišnjici mature.

- Tačno je! Teži sam za oko 100 kila nego kad sam završio školu, a inače sam sve do šeste godine bio mršav dečačić. Davali su mi kompleks B vitamina da se ugojim! Pa eto, uspeli su - smejući se zaključuje Sermed.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set