• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

30.08.2023

09:45

Žurkom proslavila razvod i istog dana saznala da je trudna! Evo gde je Jelena danas

Privatna arhiva

Vesti

Žurkom proslavila razvod i istog dana saznala da je trudna! Evo gde je Jelena danas

Podeli vest

Nišlijka Jelena Rupar svoj razvod proslavila je velikom žurkom! Do ponoći je u venčanici igrala s deverušama, a od ponoći je slavila svoj 35. rođendan, i cela Srbija se toga seća...

Na vrhuncu slavlja, Jelena je goste obradovala vešću da je trudna! Pet godina kasnije kaže za "Informer" da joj je dete najvredniji dar iz braka iz koga je izašla na spektakularan način!

- Posle razvoda sve mi je krenulo nabolje, a najlepše od svega što mi se desilo jesete dete koje sam očuvala uz pomoć mojih roditelja. Bavim se istim poslom, imam kozmetički salon, a za ovih pet godina i karijera mi je krenula uzlaznom linijom. Nisam uplovila u novu bračnu luku, ali sam odskora u srećnoj vezi sa čovekom koji ne traži da ga pratim, niti ja to očekujem od njega, već smo ravnopravni partneri u svemu – priča ova Nišlijka.

Foto: Privatna arhiva

Žurka "Trauma" Jelena Rupar sa deverušama

 

Ponovo pravim žurku!

Jelena kaže da ne žali ni zbog čega što je u životu učinila pa ni zbog žurke kojom je proslavila razvod.
- Ne kajem se ni zbog ijednog poteza u prethodnom delu života pa ni zbog te žurke. Napravila sam je za svoju dušu. Volim da se veselim sa prijateljima. Za manje od dve nedelje mi je 40. rođendan pa ću napraviti veliku feštu. Pozvano je 140 ljudi, neće biti iznenađenja kao pre pet godina ali će biti veselo - najavljuje Jelena.

Komentarišući to što se mnoge devojke teško odlučuju na vezu a još manje na brak, ona ističe da svako treba da učini ono što ga čini srećnim.
- Svim devojkama bih poručila da budu hrabre te da pokušaju da pronađu sebe, odnosno da saznaju šta ih čini srećnima. Da li će biti srećne sa nekim ili same, to je njihova odluka ali je važno da imaju svoj mir. Po meni, ne treba ostajati ni u nesrećnim vezama niti u takvim brakovima, svakodnevno slušam te tužne priče tipa "u braku sam zbog dece ili ovoga ili onoga". To su po meni samo izgovori, naravno da nije lako prekinuti vezu a kamoli brak, ali odgovorno tvrdim da mir nema cenu! Svako kad nastavi dalje može da nađe ono što mu odgovara - poručuje Jelena.

Foto: Privatna arhiva

Jelena je slavila i razvod i rođendan i to što je saznala da će postati mama

Ističe da nije protivnica braka ali da on mora da zadovolji potrebe obe strane.
- Ne kažem da svi treba da se razvedu i budu solo, ali mislim da svaka žena treba da popriča sama
sa sobom i da vidi da li je srećna. Ako jeste, treba da ostane tu gde je, ali ako nije, treba da
menja svoj život jer je on jedan jedini i nema reprizu!  - kaže Jelena.

Ljubav posle pet godina

- Nisam loše živela u braku, ali, jednostavno kad je prestalo da bude lepo, razveli smo se. Verovala sam u ljubav i ona mi se dogodila posle pet godina. To je potvrdilo ono u šta sam verovala da svi mi imamo srodnu dušu samo nam treba više ili manje vremena da je pronađemo - zaključuje Jelena.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set