• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

10.10.2023

10:23

Indijski student se preselio u Kragujevac: Ovo je razlika između devojaka sa Lepenice i onih u Indiji (VIDEO)

Shutterstock/video printscreen

Vesti

Indijski student se preselio u Kragujevac: Ovo je razlika između devojaka sa Lepenice i onih u Indiji (VIDEO)

Podeli vest

Anš Tjagi je dvadesetdvogodišnji student medicine iz Indije. Naredne tri godine provešće u Kragujevcu.

Kaže da je prezadovoljan prijemom u Šumadiji i da mu je grad na Lepenici jedan od omiljenih koje je do sada imao prilike da poseti. 
Prethodno je boravio u Ukrajini odakle nosi lepe uspomene ali je kaže, Kragujevac, grad u kome bi mogao da nastavi život i karijeru. 
 - Kragujevčanke su prelepe. Uvek su nasmejane i drage. U Indiji odakle dolazim devojke su skoro uvek crnokose. Ovde su plave, sa kosom boje meda, brinete -  kroz osmeh priča Ansh pijući sok na klupi u parku u potpunosti uklopljen u kragujevačku studentariju. Kaže da je stekao brojne prijatelje i da se, uprkos razlikama između njegove domovine i Srbije, ovde oseća kao kod kuće. 
 - Ljudi su otvoreni i iskreni. To me čini opuštenim i pomaže mi da se osećam prihvaćenim". Dodaje da će pokušati da istraži Srbiju ali i neke druge evropske zemlje. Dopada mi se ovde ali ću i pokušati da upoznam još neke evropske zemlje. Sve zavisi od obaveza na fakultetu. Ovde sam pre svega zbog studija -  odgovoran je Anš Tjagi. Kaže i da, ako sve bude išlo po planu, ne isključuje mogućnost da u budućnosti postane pravi Kragujevčanin. Kaže da bi mogao da se navikne i na srpsku kuhinju koja mu, iskren je Ansh, nije baš uvek po meri. 
- Lepa je hrana, ukusna, raznovrsna i bogata ali nije lako uskladiti tipičan srpski meni sa indijskim navikama. Vremenom će i to doći na mesto - uveren je novopečeni Šumadinac iz Indije.

Pogledajte:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set