• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer TV /N. F.

05.12.2023

16:09

Ljudi, od smrada ne možemo da živimo! Sve je počelo kad je komšija umro...

N.F.

Vesti

Ljudi, od smrada ne možemo da živimo! Sve je počelo kad je komšija umro...

Podeli vest

Stanari zgrade na Trgu Petefi brigade u Čantaviru danima se "guše" od neprijatnog mirisa koji se širi hodnicima i ventilacijom...

Dolazi iz stana u kojem je živeo njihov sada pokojni komšija...

Olga Ižak, stanarka zgrade u ulazu broj 2, kaže da je nesrećni komšija živeo sam i da niko dugo nije znao ni da je preminuo, dok nije počeo da se oseća nesnosni smrad. 

-  Komšija je bio star čovek, nije bio blizak sa ostalima. Niko ga nije tražio. Kada je otkriveno da je preminuo, došao je njegov sin, koji živi u inostranstvu i odneo telo, ali je u stanu sve ostalo i posteljina i krevet...On je unutra bio mrtav sigurno deset dana. Tu bi trebalo da se izvrši dezinfekcija jer strašno smrdi i stepenište, a kroz ventilaciju ulazi smrad u stanove. Kao da živimo u mrtvačnici - požalila se Olga našoj ekipi. 

Foto: N. F.

Olga Ižak ne zna od koga da traži pomoć

Gde god su se obraćali za pomoć, gradskim službama, rekli bi im da nije njihova nadležnost. 

- Nikog nije briga, a od šoka ne mogu da se smirim. Kuda da idemo? Mesec dana živimo ovako. Da smo se zavukli u pećinu, bolje bi nam bilo. Hvata nas bes što ne znamo šta da radimo jer je neizdrživo - ističe Olga. 

Ona je pre dve nedelje ostala bez muža, pa joj još teže pada i ovaj problem. 

- Ne mogu da jedem, ni da pijem, strašno mi se gadi. Još teže mi pada što imam dva unuka i unuku ali zbog ove situacije ne smem decu da zovem ovde. Ne znam šta udišemo. Nisam se ovim nikada bavili ali znam da ovo nije zdravo ni normalno i zato ih držim dalje od stana, dok se ovo ne sredi - kaže Olga i nada se da će neko od nadležnih reagovati. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set