• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I. I.

17.06.2024

10:45

Ona je najstarija tiktokerka u Srbiji! Ima 83 godine, a kako se "navukla", e...

I.I./privatna arhiva

Vesti

Ona je najstarija tiktokerka u Srbiji! Ima 83 godine, a kako se "navukla", e...

Podeli vest

Mila Malenović (83) iz Supske kod Ćuprije najstarija je tiktokerka u Srbiji, a možda i u svetu!

U svet društvenih mreža, u kome je nesumnjivo pravo osveženje za pratioce, uveo ju je unuk Željko Malenović, koji je na TikToku poznat kao LordŽeks sa više od pola miliona pratilaca.

Foto: I.I./privatna arhiva

Mila Malenović

 

Predložio joj je da snime video, a ona je, ne razmišljajući, kaže, o tome šta će da priča ili da uradi, jednostavno pristala.
- Prvi snimak je ispao dobro. Tako smo počeli često da snimamo, jer mi je sada interesantno. Celog života sam se bavila poljoprivredom, a u ovim godinama nemam šta da radim. Jedva čekam da mi Željko predloži da napravimo neki snimak. Nisam ni slutila da ću da postanem popularna, jer mi to nije ni bio cilj – kaže kroz osmeh baka Mila.

I u ovim godinama, baka Mila zbija šale:

Foto: I.I./privatna arhiva

Prija joj popularnost

 

- Lična karta mi važi samo do 2030. godine. Tada ću da imam 115 godina. Kako ću
da odem do SUP-a? - ozbiljno se zapitala na jednom od klipova.


Popularnost šaljivih video snimaka spasilo ju je ozbiljnog zdravstvenog problema zbog kog je u kritičnom stanju završila u bolnici. Lekari i sestre su je prepoznali sa TikToka a njihova pažnja prema njoj, kaže, vratila ju je u život.
- Tokom vizite doktorka bi mi rekla: “Ajde tiktokerka, ti si najbolja baba!”. Bila sam u neverici da sam tako popularna, ali pozitivan odnos bolničkog osoblja i šala dali su mi snagu da se oporavim – dodaje baka Mila.

Foto: I.I./privatna arhiva

Baka Mila se celog života bavila poljoprivredom a sad tek svi znaju za nju

 

I njen unuk Željko i unuka Nevena su veoma popularni u virtuelnom svetu, jer su pronašli autentičan način da zabave publiku. Znali su da ljudi vole bake i deke na društvenim mrežama, a u svojoj baki su prepoznali talenat za glumu. Tako je sve i počelo.
- U početku nisam hteo da je forsiram, ali sada je angažujem sve više, jer je ušla u štos. Od kako sam je uključio, broj pratilaca povećao mi se za 50 hiljada. Moja baka, koja mi je sve na svetu, i ja, smo najbolji – ocenjuje unuk Željko.

Nevena, koja ima oko 40 hiljada pratilaca, dodaje da je njena baka baš popularna i da se odlično snašla.
- Svaki njen video je sve bolji, jer je brzo shvatila kako treba da se snimi. Nekad ne treba ništa ni da joj kažemo. Ona sama osmisli video, pa on ispadne bolji nego što bismo ga mi osmislili – kaže unuka Nevena.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!
Društvo

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da se početkom avgusta očekuje otvaranje novog kineskog tržnog centra "Evroazija" na Novom Beogradu. On je naglasio da je ovaj objekat građen apsolutno po svim standardima bezbednost, što je posebno važno ako znamo šta se dešavalo nekoliko puta u kineskim radnjama, jer su oni koristili objekte koji su stari i koji nisu ni bili namenjeni za takvu vrstu prodaje. "Sada imamo ono što zaista je važno, da budu svi bezbedni i kupci i prodavci, ali i da kupci imaju komfor kupovine. Naravno tu će biti i restorana i sve ono što imaju tržni centri", rekao je Vesić.

26.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set