• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V. N.

07.08.2024

19:36

Pronašli smo vlasnika kuće iz "Rodevače"! "Bilo ih je 21, a njih 15 dočekalo zoru na našem krovu!"

Printskreen

Vesti

Pronašli smo vlasnika kuće iz "Rodevače"! "Bilo ih je 21, a njih 15 dočekalo zoru na našem krovu!"

Podeli vest

Kad u neko selo sleti roda, kažu, biće napretka. Kad svije gnezdo na nečijoj kući, biće beba, a kad 15 ovih ptica, sleti na krov jedne kuće, onda je to, za početak, odlična priča za novinare!

Tako je juče bilo, kada se ova fotografija pojavila na društvenim mrežama.

"Čudo" iz sela Petlovača, nadomak Šapca, objavljeno je na svim portalima, a korisnici su komentarisali "da u toj kući ima sigurno mnogo beba", te "da vlasnike čeka velika sreća" .

Mnogi su ime mesta Petlovača "prekrstili" u "Rodevača", a onda smo danas, tragom fotografije, došli i do vlasnika kuće koja je jatu roda, izgleda, bila usputna stanica za predah.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- I nama je to bilo interesantno. Nikad više roda nismo videli u selu, a kamoli na jednoj kući! - kaže S. T. za Informer.

- Bilo je to u nedelju, oko 19 sati. Vraćao sam se kući i kad sam spazio toliko roda na krovu, iznenadio sam se. Izbrojao sam ih 21, ali dok sam izvadio telefon da ih fotografišem, ostalo ih je 15! Bilo ih je, ali mnogo manje, i na krovovima u komšiluku. Zaista lep prizor - dodaje. 

U njihovoj kući, kaže smejući se, nema još beba, a najmlađe dete je on, student od 20 godina!

- Rode su se zadržale na krovu nekoliko sati. Pred zoru, oko 4, 5 sati ujutru su nastavile put. Verovatno su zastale da predahnu - dodaje S. T.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set